ZANIMLJIVI OGLASI

Tražite posao? Ponuda je raznovrsna, pogledajte što smo izdvojili

18.04.2024 u 12:39

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja nekoliko atraktivnih poslovnih prilika

Aluflexpack AG (AFP), međunarodni lider u industriji fleksibilnog pakiranja, zapošljava na radnom mjestu: Senior Plant Controller (m/ž). Javi im se do 5. svibnja ako tragaš za dugoročnim izazovima u brzorastućem proizvodnom okruženju, želiš napredovati i raditi na zanimljivim projektima te primati konkurentnu plaću. Sjajno ćeš se uklopiti u njihov tim ako posjeduješ višegodišnje relevantno radno iskustvo, a uz to si pozitivna i kreativna osoba s izraženim komunikacijskim vještinama.

S više od 15 godina iskustva u ugostiteljstvu, Nautika d.o.o. je jedna od vodećih ugostiteljskih tvrtki u Hrvatskoj. Trenutno zapošljavaju više od 350 djelatnika, međutim tu ne namjeravaju stati. U potrazi su za osobom koja će im se pridružiti u ulozi Sommeliera (m/ž) i pritom nude stimulativna primanja, osiguran smještaj i topli obrok, profesionalni razvoj i usavršavanje uz stručne edukacije te rad u dinamičnom, ugodnom i poticajnom okruženju. Prijave primaju do 25. travnja.

Svatko je za nešto nadaren. A sad zamisli više od 600 nadarenih osoba koje pokreće ista energija. Jesi? Upravo ti se nudi prilika da postaneš dijelom jednog takvog mjesta! Zubak Grupa, sinonim za prodaju novih i rabljenih vozila, poziva te da im se pridružiš na radnom mjestu: Bravar/Zavarivač (m/ž). Očekuju te strukturirano uvođenje u posao, subvencioniranje toplog obroka, rad od ponedjeljka do petka u jutarnjoj smjeni te motivirajuća i kolegijalna radna atmosfera.

Zanimaju te pekarstvo, fermentacija i kisela tijesta? Želiš sudjelovati u razvoju novog laboratorija za biokemiju kiselih tijesta? Želiš učiti o proizvodnji kruha i peciva metodom duge hladne fermentacije sa starter kulturama? Odlično! Do 6. svibnja se javi na oglas za Šankera (m/ž) i postani dio BoogieLab i Kroštula obitelji. Nude ti plaću u skladu s tvojim znanjima i željom za napretkom. Novi članovi tima dobivaju plan vlastitog rasta i razvoja. Sukladno s napretkom u znanju i samostalnosti, primanja simultano rastu, a trud se uvijek dodatno nagrađuje bonusima na plaću. Šankeru, javi se!

Plodine, jedan od najvećih lanaca supermarketa u regiji, zapošljava na radnom mjestu: Vrtlar (m/ž). Opis posla podrazumijeva sadnju sezonskog cvijeća, zalijevanje biljaka i zelenih površina, orezivanje grmova, stabala i zelenih površina, čišćenje i održavanje puteva i staza te dnevni pregled radne robe. Ako si spreman/na za nove izazove i tražiš iskorak u karijeri, javi im se čim prije a najkasnije do 26. travnja.