TRŽIŠTE RADA

Tražite posao? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa, evo što se nudi

20.07.2023 u 16:45

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao donosi atraktivne poslovne prilike

Postani dio uspješne priče RIBOLA d.o.o. koja traje već 30 godina na poziciji Prodavač (m/ž). Nude redovna primanja uz plaćene troškove prijevoza te sve dodatke za rad nedjeljom, blagdanom i prekovremeni rad, nagrađivanje radnih rezultata tijekom cijele godine, stimulativna primanja u sezoni, stalni radni odnos uz probni rok te mogućnost profesionalnog napredovanja unutar firme. Prijave primaju do 27. srpnja.

Maloprodajni tržišni lider u Dalmacij koji zapošljava oko 4.300 ljudi, Tommy d.o.o. u potrazi je za novim članovima svog tima. Zapošljavaju Radnika na odjelu ribarnice (m/ž) i Radnika na odjelu pekarstva (m/ž). Nude konkurentna osnovna primanja, mogućnost dodatne zarade kroz sustav nagrađivanja, mogućnost produljenja ugovora o radu ili zasnivanje stalnog radnog odnosa te mogućnost dodatnog usavršavanja i napredovanja. Prijaviti se možeš do 24. srpnja.

Connecto je jedna od vodećih tvrtki u organiziranju privatnih transfera, odnosno putovanja, a zbog povećanog obima posla u potrazi su za Booking agentom za noćnu smjenu (m/ž). Novi kolega/ica bit će zadužen/a za pružanje podrške korisnicima putem telefona i maila, obrađivanje ponuda i rezervacija te raspoređivanje vožnje vozačima i partnerima. Više o radnim mjestima kao i o pogodnostima koje nude, provjeri u oglasu i prijavi se do 14. kolovoza.

Fashion Company je kompanija koja se bavi modom i modnom maloprodajom te unutar svojih 26 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj zastupa neke od najjačih urbanih modnih brendova. Sada traže osobu na poziciji Voditelj poslovnice (m/ž) na više lokacija. Ako želiš postati dio njihovog uspješnog tima, svoju prijavu pošalji do 28. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao. Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.