Klikni za promjenu

Tražite posao? Evo što smo izdvojili ovog tjedna

21.06.2023 u 15:35

Bionic
Reading

Donosimo pregled atraktivnih otvorenih radnih mjesta

Ledo plus je najveći domaći proizvođač sladoleda te najveći distributer smrznute hrane. To već sigurno znaš, ali ono što ne znaš je kako je to voziti svima omiljeni kamion sa sladoledima… Saznaj iz prve ruke! Do 6. srpnja prijavi se na oglas za Dostavljača u prodaji (m/ž) i postani dijelom najslađeg tima. Prethodno radno iskustvo nije uvjet, a novim kolegama nude mogućnost ostanka i nakon sezone, bonus za odrađenu sezonu te odlične uvjete za rad.

ENNA FRUIT je vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup, distribuciju i preradu voća i povrća na području Hrvatske i regije. S ciljem osnaživanja postojećeg tima djelatnika, zapošljavaju Administratora materijalnog računovodstva (m/ž), a novim kolegama nude dinamično radno okruženje, profesionalnu radnu okolinu i mogućnost razvoja. Ako posjeduješ najmanje 1 godinu radnog iskustva na administrativnim poslovima i svoju karijeru želiš razvijati u uspješnoj kompaniji, javi im se najkasnije do 3. srpnja.

Takko Fashion se od svog osnutka 1982. godine razvio u uspješan internacionalni Smart Discounter sa skoro 1.900 poslovnica u 17 zemalja. Trenutno su u potrazi za osobama koje će, zajedno s njima, profesionalno, otvoreno i angažirano doprinositi uspjehu kompanije. Drugim riječima, zapošljavaju Prodavača (m/ž) u Puli, a novim kolegicama i kolegama nude stimulativna primanja, mjesečne bonuse, slobodan dan tjedno i ugodnu radnu klimu. Svoj životopis im pošalji do 23. lipnja.

Sika, vodeća svjetska tvrtka na području specijalnih kemijskih proizvoda za lijepljenje, brtvljenje, izolaciju, ojačanje i zaštitu u graditeljstvu i industriji, zapošljava Pomoćnog skladištara (m/ž). Opis posla uključuje utovar i istovar robe te komisioniranje robe, a nude ti odlične uvjete za rad, slobodne vikende te rad u renomiranoj međunarodnoj firmi i uhodanom timu. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 23. lipnja.

Parking.hr grupa djeluje više od 15 godina u poslovnom segmentu parkiranja. Za potrebe razvoja poslovanja traže kandidata za B2B prodaju, na radnom mjestu: Voditelj prodaje za poslovne korisnike (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 2 godine prethodnog radnog iskustva, novim kolegama nude korištenje službenog automobila, stimulativna primanja i bonus za ostvarene prodajne rezultate te dinamično radno okruženje. Prijave primaju do 1. srpnja.