MOJ POSAO

Tražite ili mijenjate posao? Zavirite u ljetnu ponudu atraktivnih prilika

07.08.2020 u 10:36

Bionic
Reading

Izdvajamo poslove s vodećeg portala za zapošljavanje, MojPosao.net

Tvrtka ELGRAD, vodeći regionalni distributer ploča i okova za izradu namještaja po mjeri, zapošljava na više pozicija. U potrazi su za skladištarima (m/ž) i djelatnicima u proizvodnji (m/ž), a cjelokupnu ponudu oglašenih radnih mjesta možeš proučiti ovdje. Nude sigurno radno mjest, dinamičan rad u stabilnoj kompaniji i mogućnost profesionalnog razvoja. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s radnim iskustvom na sličnim poslovima, a rok za prijavu ističe 09. kolovoza.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Švaljek ljekarnički je lanac s tradicijom dužom od 20 godina. Osnovana je 1997. godine, čini je 17 jedinica i više od 80 vrijednih zaposlenika, a svoj tim sada žele osnažiti na poziciji Magistar farmacije (m/ž). Uz položen stručni ispit, kandidati moraju imati odobrenje za samostalan rad u Hrvatskoj, a novom kolegi nude ugodnu radnu atmosferu i poticajna primanja, kontinuirano stručno usavršavanje te mogućnost razvoja osobnih kompetencija.

Komunikativna si, motivirana i organizirana osoba? Posjeduješ razvijene interakcijske vještine i odlično barataš njemačkim jezikom? Ako možeš potvrdno odgovoriti na ova pitanja, sada je prava prilika da se prijaviš na oglas za radno mjesto Agent u službi za korisnike – njemački jezik (m/ž)! Transcom ti nudi atraktivnu plaću, bonus dobrodošlice, ugovor na neodređeno, plaćenu obuku, učenje novih vještina i mogućnost napredovanja. Javi im se do 14. kolovoza.

Milenij hoteli vodeća su hotelska grupacija u Hrvatskoj koja upravlja hotelima kategorije 4 i 5 zvjezdica. Zbog rasta poslovanja i jačanja tima zapošljavaju na poziciji Wellness Manager (m/ž). Novog zaposlenika očekuje izvrsno radno okruženje koje nudi mogućnost napredovanja, a prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji se mogu podičiti s minimalno 3 godine iskustva na poslovima vođenja wellnessa i dobrim poznavanjem različitih tehnika njege tijela i lica. Oglas ostaje aktivan do 13. kolovoza.

OACM (Svjetska udruga za očuvanje i zaštitu mora, rijeka i jezera) traži Marketinškog i komunikacijskog menadžera (m/ž)! Dobrodošlo je razmišljanje van okvira, visoka motivacija i disciplina, iskustvo pregovaranja na visokom nivou, aktivno znanje engleskog jezika, korporativno širenje i stjecanje partnerstva. Ovaj projekt je za one osobe koje žele ostvariti višu razinu osobnog dostignuća, proširiti horizonte i promijeniti tijek povijesti u zaštiti okoliša. Ako se prepoznaješ u tom opisu, javi im se do 11. kolovoza.