mojposao

Traje potraga za grafičkim dizajnerima, optičarima, stolarima, monterima namještaja…

14.03.2019 u 14:54

Bionic
Reading

Iz ponude poslova portala MojPosao ovaj tjedan izdvajamo atraktivne oglase THAS DESIGN, Sport Vision, PRIMEVIGILANCE ZAGREB, Jadran Galenski laboratorij i Optotim

Vješti ste s alatom i u radu volite koristiti ruke? Imate iskustvo u sklapanju i montaži namještaja, a usto ste i komunikativna osoba spremna za timski rad? Ako je vaš odgovor na ova pitanja potvrdan, tvrtka THAS DESIGN j.d.o.o. pravo je mjesto za vas. Na njihov oglas za poziciju stolar/monter namještaja možete se prijaviti sve do 21.ožujka. Svojem novom djelatniku nude stalni radni odnos, dobru plaću, slobodne vikende i kolektivni godišnji odmor!

Sport Vision, moderna kompanija koja se svojim radom prometnula u tržišnog lidera u ponudi sportskog asortimana, u potrazi je za novim članom svoje ekipe! Nadaju se pronaći kreativnog grafičkog dizajnera s minimalno dvije godine radnog iskustva u grafičkom dizajnu, koji razumije proces izrade web stranica i dobro poznaje engleski jezik. Prijave na oglas primaju do 23.ožujka.

Vrlo dobro poznavanje engleskog jezika nužnost je prilikom prijave za radno mjesto djelatnika u službi za zaštitu podataka u tvrtki PRIMEVIGILANCE ZAGREB. Ova međunarodna, brzorastuća kompanija djeluje na tržištu zdravlja i želi obogatiti svoj tim zadužen za zaštitu podataka. Prednost prilikom zapošljavanja imat će kandidati s iskustvom provedbe politika i odredbi iz Zakona o zaštiti podataka s dobrim komunikacijskim vještinama. Zauzvrat nude konkurentnu plaću i rad u prijateljskom timu mladih, visokoobrazovanih ljudi, u uredu smještenom u Zagrebu. Ako ste zainteresirani, pošaljite im motivacijsko pismo i životopis na engleskom jeziku, sve do 25.ožujka.

Još jedna tvrtka koja posluje u sektoru zdravstva, traži nove djelatnike. Jadran Galenski laboratorij, ili skraćeno JGL, farmaceutska je kompanija koja probitak na domaćem i svjetskom tržištu duguje svojim zaposlenicima – njihovu znanju, vještinama i sposobnostima. Ako vas privlači rad u internacionalnoj kompaniji koja svoj rast temelji na kreativnosti svakog pojedinca prijavite se na njihov oglas kojim traže specijalista vigilancije i medicinskih poslova. Sve što vas dijeli od posla je završen diplomski studij zdravstvenog usmjerenja, aktivno služenje MS Office paketom te napredno znanje engleskog jezika. I požurite, rok za prijavu ističe 21.ožujka.

Najbrži s prijavom moraju biti oni kandidati koji se prijavljuju za posao optometrist/optičar u firmi Optotim d.o.o., koja traži više djelatnika za rad u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Crikvenici. Opis posla uključuje rad s klijentima i pacijentima u optici, izradu dioptrijskih naočala i optičku korekciju refrakcijskih i drugih anomalija oka. Prijavite se do 19.ožujka!