MARIA KRASILOWEZ

Tetra Pak ima novu generalnu direktoricu za jugoistočnu Europu

  • Autor: P.S.
  • Zadnja izmjena 12.12.2014 11:06
  • Objavljeno 12.12.2014 u 11:06
Maria Krasilowez

Maria Krasilowez

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tetra Pak

Tetra Pak®, svjetski predvodnik u rješenjima za preradu i pakiranje hrane, ima novu generalnu direktoricu u regiji jugoistočne Europe, Mariu Krasilowez. Uz veliko lidersko iskustvo s kojim dolazi na poziciju, nastavit će razvoj poslovanja kompanije širom 14 tržišta jugoistočne Europe koja uključuju Srbiju, Grčku, Hrvatsku i Rumunjsku, navodi se u priopćenju kompanije

'Pridružujem se timu Tetra Paka za jugoistočnu Europu u ovom uzbudljivom trenutku za mene. Surađujući blisko s našim klijentima na prepoznavanju zajedničkih prilika za rast poslovanja, ostajemo posvećeni našim strateškim ciljevima: osiguravanju našeg dugoročnog utjecaja na tržištu, a kroz inovacije i izvrsnost u pružanju usluga stremimo samom vrhu naše industrije', izjavila je Maria Krasilowez.

S više od 22 godine iskustva u prodaji, marketingu, strategiji i inovaciji proizvoda u Sjevernoj i Južnoj Americi, Europi, Aziji i Africi, Maria Krasilowez je direktorica s odličnim rezultatima u kreiranju strateških smjernica, pokretanju promjena i vođenju multinacionalnih kompanija, navodi se u priopćenju.

Pridružila se kompaniji 2003. kao globalna direktorica za strategiju i inovacije, a zatim je preuzela poziciju direktorice prodaje za južnu Europu. Prije nego što se pridružila Tetra Paku za jugoistočnu Europu vodila je kompaniju Tetra Pak u Ukrajini kao generalna direktorica.

Prije Tetra Paka, Maria Krasilowez bila je dio tima kompanija PwC Consalting i Eli Lilly Pharmaceutical. Prethodno radno iskustvo u konzaltingu, u kombinaciji s njezinom poslovnom vizijom i snažnim liderskim vještinama, unaprijedili su razvoj pojedinaca i angažiranje kompanija u kontinuiranom postizanju željenih rezultata, ističe se u priopćenju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!