MENADŽERSKO POJAČANJE

Tedeschi iz TDR-a doveo novog direktora za svoj Atlantic

22.09.2015 u 10:35

Bionic
Reading

Atlantic Grupa u vlasništvu Emila Tedeschija dobila je novog direktora. Dalibor Šijak postavljen je na čelno mjesto odjela Partnerske distribucijske regije Središnja Europa i prekomorske zemlje unutar distribucijske Zone Zapad

'Dalibor Šijak će na mjestu direktora Partnerske distribucijske regije Središnja Europa i prekomorske zemlje brinuti, pored ostalog, o uspostavljanju i razvijanju odnosa s lokalnim distribucijskim partnerima na tim tržištima, definirati godišnji plan prodaje po tržištima te upravljati BTL budžetom sa svrhom što boljeg promoviranja i pozicioniranja Atlanticovih brandova na srednje-europskim i prekomorskim tržištima', priopćili su iz Atlantica.

Šijak u Atlantic dolazi iz Tvornice duhana Rovinj (TDR), gdje je bio izvršni direktor za nova tržišta, direktor podružnice Dubai i član Uprave TDR Iran. Prethodno je u Podravci bio izvršni direktor za tržišta središnje i istočne Europe te Predsjednik Uprave tvrtke Podravka Poljska.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu, smjer marketing, te završio poslijediplomski studij na smjeru Teorija i politika marketinga. Dodatno se educirao na programu FBA (Fundamentals of Business administration) te nizu stručnih seminara iz područja pregovaranja, vodstva i komunikacije.