za posebne trenutke

Stigao je Galaxy nove generacije

06.03.2019 u 10:45

Bionic
Reading

Galaxy S10, S10+ i S10e osmišljeni su da zadovolje sve vaše potrebe, a inovacije u zaslonu, kameri i performansima omogućuju vam da uvijek budete korak ispred. Pred-narudžbe ovih uređaja započele su 21. veljače, a svi koji pred-naruče Galaxy S10 ili Galaxy S10+ dobit će nove Samsung Galaxy Buds bežične slušalice na poklon

Beskrajan zaslon usavršen do piksela

Najinovativnija stavka ove linije pametnih telefona svakako je potpuno novi dizajn zaslona usavršen do piksela. Kinematografski zaslon, Dynamic AMOLED, ima certifikat HDR10+ i ostvaruje dinamično mapiranje nijansi za nevjerojatno stvarnu boju i kontrast u svakoj sceni, čak i mračnoj. Odsada možete uživati u najtočnijim bojama na pametnom telefonu, čak i kada je ekran izložen jakom dnevnom svjetlu. Osim toga, zaslon ublažava štetnu plavu svjetlost za čak 42% bez promjene boja na ekranu, što znači da možete gledati vaš omiljeni film ili seriju do kasno u noć uz manje naprezanje očiju.

Nova dimenzija fotografiranja

Za posebne trenutke u vašim životima koje želite zabilježiti baš poput profesionalnih fotografa, Galaxy S10 donosi višefunkcionalnu i širokokutnu kameru koja unosi revoluciju u vaše fotografije. Inteligentna kamera predložit će kompoziciju i automatski optimizirati postavke kamere prema sceni. Uz pomoć pet kamera Galaxy S1, u kombinaciji s umjetnom inteligencijom, dobit ćete fotografije kakve ste nekoć mogli napraviti samo na profesionalnim aparatima.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Samsung Hrvatska

Moć dijeljenja

Zasigurno jedna od značajki na Galaxy S10 koja će sve razveseliti jest mogućnost reverzibilnog bežičnog punjenja. Kako joj i naziv kaže, ova značajka omogućuje bežično punjenje drugih uređaja, čak i kompatibilnih nosivih uređaja. Razveselite prijatelje koji uvijek zaborave ponijeti punjač ili jednostavno napunite slušalice dok ste u pokretu.

Unaprijeđena sigurnost uređaja

Više se ne morate bojati da će netko uzeti vaš pametni telefon i iskoristiti sve podatke koje imate u njemu. Zaslon na Galaxy S10 ima ugrađen ultrazvučni skener otiska prsta koji pomoću ultrazvučnih impulsa otkriva 3D konture fizičkog otiska prsta, osiguravajući maksimalnu sigurnost uređaja i zaštitu svih podataka na njemu.

Novi pametni uređaji zadovoljit će svačiji stil jer će biti dostupni blistavim inovativnim bojama – dijamantno crna, biserno bijela dijamantno plava, intenzivno žuta i dijamantno zelena. Galaxy S10+ će također biti dostupan u dva, potpuno nova, vrhunska keramička modela: keramički crna i keramički bijela. Pred-naručite svoj primjerak i zakoračite u novu eru pametne tehnologije.