include

Solinski proizvođač pametnih klupa širi se na Veliku Britaniju; otvorio ured u Londonu: Brexit nam nije problem

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 31.01.2020 12:08
  • Objavljeno 31.01.2020 u 12:08
Steora pametna klupa

Steora pametna klupa

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Solinski Include otvorio je ured u Londonu i ušao u uži izbor u kategoriji 'Solution provider of the year' za 2020 Smart Cities UK Award

Solinski Include, proizvođač pametnih rješenja za gradove iz Hrvatske otvorio je ured u Londonu. Britanskom tržištu ova se tvrtka prvi puta predstavila prije tri godine u sklopu projekta 'pametna klupa na turneji'. U Londonu su tada imali priliku upoznati se sa Steora pametnom klupom.

Include planira svoja napredna tehnološka rješenja, kako se navodi u priopćenju pristiglom iz ove tvrtke, predstaviti kroz različite modele Steora i Monna pametnih klupa. Naglasak će biti na Steora CCTV modelu koju poboljšava javnu sigurnost, Steora Urban modelu za napredno vanjsko oglašavanje te Monna modelu za poboljšanje standarda biciklista na javnim površinama.

'Prepoznali smo potencijal i važnost britanskog tržišta te je ovo bio samo prirodan nastavak našeg širenja na mnoga odabrana tržišta. Brexit nam ne predstavlja problem jer je Britansko tržište vrlo razvijeno, a javni sektor fokusiran na projekte pametnih gradova u kojima je Include prirodan partner. Veseli me suradnja s našim britanskim partnerima, kao i skorašnje predstavljanje na sajmu FutureBuild 2020 u Londonu u Ožujku.', rekao je direktor Includea Ivan Mrvoš povodom otvorenja ureda u Londonu.

Ured Includea u Londonu nalazi se na adresi 25 Finsbury Circus, London, EC2M 7E.

Ova solinska tvrtka našla se i u užem izboru za 2020 Smart Cities UK Awards nagradu u kategoriji dobavljača godine. Ova kategorija namijenjena je tvrtkama koje aktivno isporučuju proizvode i usluge u području rješenja za pametne gradove. Zbog same činjenice da je sa svojim nagrađivanim proizvodima Steora i Monna, Include dio najznačajnijih Smart City projekata u preko 300 svjetskih gradova, sucima 2020 Smart Cities Awards nije bilo teško odabrati Include u uži izbor za ovu prestižnu nagradu.

'Naći se u užem krugu za ovako prestižnu nagradu i to u kategoriji dobavljača godine samo još jednom potvrđuje da je Include prepoznat kao vodeća tvrtka u proizvodnji tehnoloških rješenja za pametne gradove. Jedina smo Hrvatska tvrtka nominirana za ovu UK nagradu i vjerujemo kako će čak i sama nominacija polučiti još bolje prodajne rezultate', rekao je Mrvoš.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!