značajno priznanje

Saponiji dodijeljena 'Povelja za unaprjeđenje kvalitete u hrvatskom gospodarstvu'

17.12.2021 u 13:45

Bionic
Reading

Hrvatsko društvo za kvalitetu dodijelilo je svoje tradicionalno priznanje „Povelju HDK za 2021. godinu“ Saponiji za unaprjeđenje kvalitete u hrvatskom gospodarstvu

Rezultati u poslovanju i usmjerenje na kupca, unaprjeđenje organizacije i zadovoljstva radnika, doprinos društvenoj zajednici kroz društveno odgovorno poslovanje i održivi razvoj te uvedeni sustavi upravljanja kvalitetom i okolišem su samo neki od kriterija za dobivanje ovog prestižnog priznanja.

Svi su ovi elementi dio strategije poslovanja Saponije od same zamisli novoga proizvoda preko razvoja formulacija do izlaska proizvoda na tržište.

„Na Saponiji je u pogledu kvalitete i velika odgovornost te je naša misija zadovoljstvo potrošača i kupaca kroz kreiranje inovativnih proizvoda koji potiču razvoj kulture čistoće i zdravlja te istovremeno primjenu najnovijih spoznaja u cilju zaštite i očuvanja okoliša “, izjavila je predsjednica Uprave, Dajana Mrčela.

  • +3
Saponia - 'Priroda daje' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Saponia je tvrtka koja postoji već gotovo 130 godina i stremimo izvrsnosti u svim segmentima poslovanja kroz sustavno unapređenje i modernizaciju tehnoloških procesa. U skladu s globalnim trendovima nastojimo ostvariti visoku konkurentnost i dugoročnu održivost poslovanja te kreirati portfelj proizvoda vrhunske kvalitete s ciljem stvaranja novih vrijednosti za naše potrošače i poslovne partnere.

'Kako svaku tvrtku pa tako i našu čine ljudi, svjesni smo da se samo intenzivnim ulaganjem u stručnost i kvalitetu mladih generacija može očekivati svjetla budućnost kompanije. Stoga smo ove godine intenzivirali i suradnju s fakultetima na hrvatskim sveučilištima kako bismo na taj način osigurali bazu izvrsnih kadrova. Danas je kvaliteta u širem smislu i briga za okoliš pa i u tom pogledu pokazujemo odgovornost za buduće generacije s certifikatom ISO 50001:2018 kojim dokazujemo odgovorno upravljanje i našim energetskim potrebama', zaključuje Mrčela