veliki projekt

Saponia u projektu Microsoft Office 365 migracije

15.01.2021 u 13:41

Bionic
Reading

Migracija na Microsoft Office 365 prvi je u nizu projekata digitalne transformacije kao strateške odrednice u 2021. za Saponiju i Kandit. Realiziranje planiranih projekata i efikasno odvijanje poslovnih procesa u našoj kompaniji time je dobilo novu dimenziju, istaknula je Dajana Mrčela, predsjednica uprave Saponije.

Tvrtka Saponia odlučila se za migraciju na kolaboracijsku platformu Microsoft Office 365 kako bi povećala produktivnost poslovanja donošenjem odluka temeljenih na podacima i komunikaciji u realnom vremenu. Proces implementacije nove platforme realizirat će se u suradnji s Combisom, jednom od vodećih IT tvrtki u Hrvatskoj i članicom HT Grupe, uz neophodnu edukaciju korisnika Saponije i Kandita kao ključnim elementom potrebnim za uspjeh projekta i postizanje pozitivnog učinka na poslovanje.

'Ovaj projekt donosi višestruke prednosti i mijenja pristup poslu uz povećanje efikasnosti. 400 licenci Microsoft Office 365 osigurat će veću učinkovitost komunikacije za korisnike iz Saponije i Kandita bez obzira rade li oni lokalno ili na daljinu, poboljšati međusobnu suradnju i inovativnost te omogućiti bolju kontrolu troškova i veću sigurnost podataka. Nova platforma odgovara na izazove povećanja količine poslovnih podataka, informacija i generiranog sadržaja potrebnih za pravodobno donošenje odluka, zaposlenicima omogućava mobilnost i sigurnost podataka, kao i lakše i brže prenošenje znanja unutar kompanije', priopćeno je.