TRŽIŠTE RADA

Razmišljate o promjeni posla? Provjerili smo koje tvrtke zapošljavaju

23.11.2023 u 11:16

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

Maritime Center of Excellence traga za pojačanjem na radnom mjestu: Research & Development Engineer (m/ž). Sudjelovat ćeš na vrhunskim istraživačkim projektima, a nude ti i kontinuirano stručno usavršavanje i raznovrsne edukacije, mentorstvo i stručno uhodavanje u posao, suradnju sa svjetski poznatim tvrtkama, mogućnost napredovanja, stimulativnu zaradu, raznoliko te inkluzivno radno okruženje te dodatno zdravstveno osiguranje. Ako ti njihova ponuda zvuči interesantno, javi im se najkasnije do 7. prosinca.

KRAŠ d.d. Zagreb, vodeći je proizvođač čokolade, bombona i keksa sa više od 100 godina tradicije uspješnog poslovanja i razvoja. Svoj uspješan tim stručnjaka žele proširiti novim članovima i stoga te pozivaju da se prijaviš na otvoreni natječaj za posao: Zamjenik rukovoditelja elektro održavanja (m/ž). Nude ti dinamičan i zanimljiv posao u renomiranoj domaćoj kompaniji, stimulativna primanja te brojne druge beneficije. Prijave primaju najkasnije do 1. prosinca.

Model Grupa razvija, proizvodi i isporučuje inteligentna, inovativna i kvalitetna rješenja za pakiranje i izlaganje izrađena od čvrstog i valovitog kartona. Zapošljavaju oko 4.600 ljudi na 15 europskih lokacija, a za potrebe tvornice u Zagrebu, proširuju tim na radnom mjestu: Specijalist u logistici (m/ž). Opis posla uključuje organiziranje logističkih procesa, savjetovanje uprave na temu trendova u logistici te upravljanje odnosima sa vanjskim partnerima, a rok za prijavu na oglas ističe 30. studenog.

Grupa Vindija obuhvaća deset tvrtki iz širokog područja prehrambene industrije od kojih je pet u Hrvatskoj, a pet u zemljama regije. Broje više od 4.000 radnika, a svoj tim sada žele osnažiti na poziciji: HR direktor (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 3 godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u ljudskim potencijalima, a nude ti motivirajuće i pozitivno radno okruženje, osobni razvoj i edukacije, stimulativna nagrađivanja i niz drugih pogodnosti. Javi im se do 6. prosinca.

Kärcher je vodeći svjetski ponuđač sustava za čišćenje, proizvoda za čišćenje i usluga za slobodno vrijeme, kućanstvo, gospodarsku djelatnost i industriju. I jedan od najatraktivnijih poslodavaca u branši. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na radnom mjestu: Servisni dispečer (m/ž). Potiču razvoj i cjeloživotno učenje svojih zaposlenika, a nude ti stimulativna primanja, kompletni sistematski pregled, popust na Kärcher uređaje i koješta drugo! Prijave primaju najkasnije do 1. prosinca.