TRŽIŠTE RADA

Razmišljate o promjeni posla? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

20.04.2023 u 13:03

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja odlične poslovne prilike

Voliš timski rad i ostvarivanje zajedničkih ciljeva? Želiš se dokazivati i napredovati? Inovativna si i proaktivna osoba? Postani dijelom AD Plastik Grupe, moderne i uspješne kompanije! U potrazi su za pojačanjem na radnom mjestu Radnik u proizvodnji (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude stabilno i strukturirano radno okruženje uz mnogobrojne dodatke na plaću, stimulacije te mogućnost napredovanja. Zvuči zanimljivo? Svoj životopis im pošalji do 4. Svibnja.

Zagrebačka pivovara, članica grupacije Molson Coors, traži zakon studente za rad u skladištu u Zagrebu i Zaprešiću te Punjače polica - studente (m/ž)! Pored zanimljivog posla u okruženju odličnih ljudi, nude ti i konkurentnu plaću i vrhunske uvjete za rad, mogućnost dugotrajnijeg zaposlenja, poticajnu radnu atmosferu te priliku za osobni i profesionalni razvoj! Pridruži im se i pokreni svoju karijeru u pravom smjeru.

Posjeduješ najmanje 2 godine radnog iskustva u području poslovne analize? Razmišljaš analitički i voliš rješavati probleme? Tražiš posao koji će te ispunjavati? Na pravom si mjestu! Hrvatska poštanska banka te poziva da se do 27. travnja prijaviš na oglas za radno mjesto (Viši) poslovni analitičar (m/ž)! Nude ti rad u dinamičnom timu, uravnoteženost privatnog i poslovnog života, brigu o tvom zdravlju, strukturirani onboarding program i niz posebnih pogodnosti poput nižih kamatnih stopa na kredit te popusta na proizvode.

Vindija, vodeća prehrambena industrija u Hrvatskoj i regiji te poziva da im se pridružiš u odjelu prodaje, na poziciji Referent prodaje (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s izraženim komunikacijskim vještinama, koji se odlično snalaze radeći u timu. Novim kolegicama i kolegama nude mogućnost kontinuiranog usavršavanja i razvoja, motivirajuće i pozitivno radno okruženje, konkurentna primanja i vrhunske uvjete za rad. Zvuči zanimljivo? Javi im se čim prije, a najkasnije do 28. travnja.

Kultna kazališna kavana Kavkaz te poziva da izađeš iz sjene i postaneš dio scene! U prijevodu, pozivaju te da se pridružiš njihovom profesionalnom i simpatičnom timu u ulozi Konobara (m/ž). Nude ti plaću od 930 eura uz napojnice, nagradu za lojalnost, rad u mladom timu, ugodnu i poticajnu radnu atmosferu u kojoj ćeš moći pronaći 'svoje mjesto' te fleksibilno radno vrijeme. Ako su te zainteresirali, svoj životopis im pošalji do 17. svibnja i očekuj poziv na audiciju. Pardon, na razgovor za posao!