TRŽIŠTE RADA

Razmišljate o promjeni posla? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

13.04.2023 u 13:18

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja sjajne poslovne prilike

STARCO Beli Manastir, visoko konkurentna tvrtka u proizvodnji čeličnih kotača koja uspješno posluje na tržištu Europe već 20 godina, zapošljava Financijskog kontrolora (m/ž). Od budućeg člana ili članice svog time očekuju strast u izradi izvještaja, organiziranost, analitičko razmišljanje i spremnost na timski rad, a prednost pri zapošljavanju imat će kandidatkinje i kandidati s minimalno 1 godinom radnog iskustva. Ako želiš raditi u uspješnoj kompaniji, okružen stručnjacima različitih profila te usavršavati svoja znanja i vještine u ugodnoj atmosferi, javi im se do 24. travnja.

Što očekuješ od svog budućeg poslodavca? Jesu li to prilike za neograničeno učenje i rast? Primjerena plaća i stimulativni uvjeti zaposlenja? Mogućnosti za sport i rekreaciju, društvena događanja i teambuildinzi? Sve to i mnogo više nudi ti PricewaterhouseCoopers Savjetovanje! Pridruži im se na poziciji Viši konzultant za pripremu i provedbu EU sufinanciranih projekata (m/ž) i postani dijelom uspješne međunarodne kompanije. Rok za prijavu na oglas ističe 21. travnja, a zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 3 godine iskustva u području pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova i programa EU.

Njihovih više od 400 zaposlenika svaki dan žive za sport i kupcima pružaju doživljaj savršene kupnje. Kod njih je svaki dan dinamičan i usmjeren na učinak, višegodišnjim kvalitetnim radom zaslužili su da se uz njih veže impresivna krilatica- The heart of sport. Oni su Intersport i pozivaju te da im se pridružiš na radnom mjestu: Prodajni savjetnik (m/ž). Zauzvrat ti nude dinamičnu i prijateljsku radnu atmosferu, strukturirano uvođenje u posao pod vodstvom mentora, stimulativne bonuse, naknadu za topli obrok i druge sjajne pogodnosti. Javi im se najkasnije do 22. travnja.

Samostalna si, proaktivna i snalažljiva osoba? Posjeduješ najmanje 1 godinu radnog iskustva na poslovima administracije MS SQL baze podataka? Odlično se snalaziš s migracijama baze podataka i aktivno se služiš engleskim jezikom? Say no more! Pridruži se Erste Card Clubu na nezaboravnom poslovnom putovanju na kojem ćeš raditi raznovrstan posao, pronaći ravnotežu privatnog i poslovnog dijela života, raditi za poslodavca koji brine o tvom zdravlju i razvijati se u poticajnoj i afirmativnoj korporativnoj kulturi. Sve što trebaš učiniti jest prijaviti se na oglas za radno mjesto Administrator baze podataka (m/ž), najkasnije do 22. travnja.

Travel FREE, međunarodna tvrtka pograničnih trgovina, zapošljava Voditelja trgovine (m/ž). Opis posla uključuje vođenje poslovnice te koordiniranje tima od 5-6 osoba, redovnu komunikacija s ostalim voditeljima poslovnica i upravom, naručivanje i kontrolu prijema robe te motiviranje i razvoj tima. Nude ti konkurentnu plaću, božićnice i uskrsnice, osobni i profesionalni rast i razvoj, stručna usavršavanja te kolegijalnu atmosferu te profesionalno radno okruženje. Zvuči zanimljivo? Svoj životopis im pošalji do 23. travnja.