KUPOVINA U ZADNJI TREN

Provjerite kako rade trgovine i šoping centri na Silvestrovo i Novu godinu

30.12.2022 u 12:05

Bionic
Reading

Na Silvestrovo, odnosu Staru godinu trgovine i šoping centri rade skraćeno, dok su na Novu godinu sve zatvorene

Lidlove trgovine u subotu rade do 14 sati, a u nedjelju, 1. siječnja, bit će zatvorene. Trgovine Plodina i Kauflanda rade do 18 sati u subotu, a u nedjelju su zatvorene. Konzum i Studenac u subotu rade prema prilagođenom radnom vremenu, a u nedjelju će trgovine biti zatvorene. Tommy prodavaonice će na Staru godinu raditi do 18 sati, a na Novu godinu su zatvorene.

U subotu će INTERSPAR hipermarketi raditi po prilagođenom radnom vremenu do 16 ili 17 sati, dok će svi SPAR supermarketi raditi do 17 sati. U nedjelju trgovine neće raditi. Točno radno vrijeme pojedine lokacije može se provjeriti na poveznici.

Trgovine Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX

Trgovine u Arena Centru u subotu će raditi do 16 sati, a u nedjelju sve zatvoreno. Avenue Mall će raditi u subotu do 18 sati, izuzev Fine, trgovine, banke i pošte. U nedjelju centar ne radi.

City Center one West, City Center one East i City Center one Split u subotu rade do 17 sati, a u nedjelju su zatvoreni, kao i Portanova i Tower Centar Rijeka. Metro će u subotu raditi do 17 sati, a u nedjelju je zatvoren.