blagdansko radno vrijeMe

Provjerite kako će raditi trgovine na blagdan Sveta tri kralja

05.01.2023 u 10:26

Bionic
Reading

U petak 6. siječnja, na blagdan Sveta tri kralja, neke trgovine radit će skraćeno, a neke biti zatvorene

INTERSPAR hipermarketi će u petak 6. siječnja raditi prema redovnom radnom vremenu, od 7 do 21 sat. Izuzetak su INTERSPAR hipermarket u Koprivnici i Slavonskom Brodu koji će na blagdan biti otvoreni od 8 do 18 sati, dok će u osječkom shopping centru Portanova INTERSPAR hipermarket biti zatvoren. SPAR supermarketi u cijeloj Hrvatskoj radit će od 8 do 14 sati. Iznimka su SPAR supermarket Martinkovac u Rijeci i SPAR supermarket u Supernova centru u Zadru koji će raditi od 8 do 21 sat. SPAR supermarketi na zagrebačkom Tuškancu i u Poreču na blagdan Sveta tri kralja neće raditi. Za svoju poslovnicu radno vrijeme možete provjeriti na poveznici.

Trgovine Konzuma, ovisno o lokaciji, radit će u petak prema prilagođenom radnom vremenu, a za onu najbližu radno vrijeme provjerite na njihovim internetskim stranicama. Prilagođeno će raditi i neke trgovine Studenca, a detalji se nalaze na poveznici. Pevexovi prodajni centri radit će u petak do 14 sati.

Lidlove i Kauflandove trgovine u petak će raditi prilagođeno. Neke trgovine radit će do 14 sati, dok će neke biti otvorene do 16, 18 ili 20 sati. Radno vrijeme poslovnica Lidla možete provjeriti na poveznici, kao i Kauflanda. Prilagođeno, po nedjeljnom radnom vremenu, radit će i Plodine, a radno vrijeme supermarketa možete vidjeti na njihovim internetskim stranicama. Metro će u petak biti zatvoren.

City Center one East, City Center one West i City Center one Split radit će u petak do 21 sat, kao i West Gate, Arena Centar i Avenue Mall (izuzev Fine, pošte i OTP banke). Većina trgovina u Tower Centru Rijeka radit će do 21 sat, uz nekoliko izuzetaka. U centru Portanova Osijek trgovine neće raditi.