MOJ POSAO:

Provjerite aktualnu ponudu poslova na jednom mjestu

23.06.2016 u 09:22

Bionic
Reading

Nova ponuda poslova na portalu MojPosao: zapošljavaju se konobari, kuhari, informatičari...

Zbog povećanja opsega posla, restoran Golf Club Bistro i Wok In Galleria u Importanne Galeriji traže djelatnike koji će se pridružiti timu na poziciji konobar. Od kandidata se očekuje relevantno radno iskustvo, aktivno znanje minimalno dva strana jezika (engleski i njemački), disciplina i fleksibilnost. Svoju prijavu, koja uključuje životopis i motivacijsko pismo, pošaljite najkasnije do 24. lipnja putem MojPosao.

Restoran – bar O'zlata sa sjedištem u Splitu zapošljava kuhara koji će autohtona dalmatinska jela interpretirati na moderan način. Poslodavac traži ambicioznog kandidata posvećenog izvrsnosti, a zauzvrat nudi odličnu atmosferu i rad u vrhunskom restoranu. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 28. lipnja.

Konoba Bepo zapošljava kandidata koji će obavljati poslove pomoćnog kuhara. Poslodavac od kandidata očekuje godinu dana radnog iskustva, a osigurava smještaj i plaću u početnom iznosu od 5.000 kuna. Pošaljite prijavu putem linka u oglasu do 5. srpnja.

TASK je tvrtka čija je osnovna djelatnost projektiranje informacijskih sustava, razvoj, uvođenje i održavanje programske opreme. Trenutno su u potrazi za projektantom informacijskih sustava/programerom. Prednost imaju kandidati koji poznaju računovodstvene poslove i WinTask poslovni informacijski sustav. Prijavite se na oglas do 1. srpnja.

Ako su turizam i tehnologija područja vašeg interesa, Ulix i TMC imaju pravi posao za vas. Zapošljavaju proaktivnu osobu s izraženim analitičkim, prodajnim i prezentacijskim vještinama na poziciji travel technology expert. Zainteresirani ste za rad na neodređeno vrijeme u pet-friendly okruženju? Pošaljite prijavu do 27. lipnja.

Želite razviti ili unaprijediti postojeća znanja i vještine? EduCentar je pravo mjesto za vas! Izaberite obrazovni program po svojoj mjeri!