MOJPOSAO

Prilika za atraktivan vam je nadohvat ruke, zapošljavaju Transcom, Namještaj Mima, Spiroflex, Mango....

13.08.2020 u 13:09

Bionic
Reading

Izdvajamo poslove s vodećeg portala za zapošljavanje, MojPosao.net

Uživaš u pomaganju drugim ljudima? Otvorena si osoba i fokus uvijek stavljaš na zadovoljstvo klijenata? Tečno govoriš njemački jezik? U tom slučaju, idealan si kandidat za radno mjesto Administrativni agent u službi za korisnike na njemačkom jeziku (m/ž) u Transcomu! Nude ti atraktivnu plaću, ugodnu radnu atmosferu, plaćenu obuku, učenje novih vještina i mogućnost napredovanja. Javi im se do 18. kolovoza i postani dijelom Transcom tima!

Namještaj Mima, renomirana tvrtka na području prodaje i proizvodnje namještaja, poziva te da se pridružiš njihovu ambicioznom timu u dinamičnom i kreativnom poslovnom okruženju na poziciji Dizajner interijera (m/ž). Novom kolegi nude priliku za osobni i profesionalni razvoj, mentorstvo pri uvođenju u posao te mogućnost stalnog radnog odnosa. Ukoliko te ovaj oglas zainteresirao, svoj životopis im pošalji do 20. kolovoza.

Spiroflex je izvozno orijentirana tvrtka koja se bavi proizvodnjom i konstrukcijom specijalnih rješenja u primjeni metalnih mjehova i kompenzatora, većinom u energetskoj industriji. Tvrtka je u potrazi za Računovođom (m/ž) koji će biti zadužen za računovodstveno-knjigovodstvene poslove, a novom kolegi zauzvrat nude stimulativno i dinamično radno okruženje, rad u ugodnom ambijentu daljnje stručno usavršavanje. Oglas ostaje aktivan do 21. kolovoza.

MDK Građevinar započeo je s radom kao obiteljski obrt za građevinske usluge, koji je kroz više od 50 godina rada prerastao u eminentnu građevinsku tvrtku i danas radi na svim velikim projektima izgradnje te jamči kvalitetu u skladu sa najvišim standardima struke. Kako bi osnažili svoj tim u Velikom Trgovišću, zapošljavaju na poziciji Glavni inženjer gradilišta (m/ž), a zainteresirani kandidati moraju imati barem 8 godina iskustva u visokogradnji i niskogradnji, VŠS/VSS građevinskog smjera te položen državni stručni ispit. Rok za prijavu na oglas ističe 25. kolovoza.

Oni su španjolska multinacionalna tvrtka specijalizirana za žensku i mušku modu, s trgovinama u više od 112 zemalja širom svijeta. Oni su Mango i traže Asistenta u prodaji (m/ž)! Ako voliš dijeliti odgovornost, razvijati se u profesionalnom i osobnom pogledu te rasti u dinamičnoj maloprodajnoj tvrtki, onda si savršen dodatak Mango timu! Javi im se do 20. kolovoza i postani dijelom tvrtkine misije – biti prisutan u svakom gradu na svijetu!