atraktivni poslovi

Pogledajte 20 novih pozicija na portalu Moj posao

menadžer

menadžer

Izvor: tportal.hr / Autor: arhiva

Ovog tjedna na portalu Moj posao traže se voditelji sektora prodaje i online prodaje, monteri drvenih konstrukcija, sobarice te agenti u pozivnim centrima.

Uniline je jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj, sa sjedištem u Puli i poslovnicama diljem Hrvatske. Trenutno zapošljavaju Voditelja u sektoru prodaje i online prodaje u Puli. Između ostalog, od kandidata se traži iskustvo u prodaji u turizmu, menadžersko iskustvo u prodaji, spremnost na putovanja. Detalje pročitajte u oglasu na koji se možete prijaviti do 11 rujna.

Hotend iz Rijeke bavi se proizvodnjom i ugradnjom tendi, staklenih zavjesa i ostalih sustava za zaštitu od sunca. Trenutno zapošljavaju Montera metalnih i drvenih konstrukcija s minimalno 2 godine iskustva u sličnim zanimanjima. Kandidat treba biti tehničke struke sa završenom srednjom stručnom spremom. Prijave na oglas zaprimaju se do 5. rujna.

ProCall je tvrtka koja ostvaruje kontinuiran i kvalitetan razvoj, a trenutno zapošljava 20 djelatnika. Tvrtka se bavi telefonskom prodajom, anketiranjem i marketinškim aktivnostima na njemačkom govornom području. Pridružite im se i postanite Agent u call centru za njemačko govorno područje i postanite dio profesionalnog i ambicioznog tima. Uz bonuse, plaća može rasti i preko 10.000 kuna neto.

Toni FM kao svoju djelatnost izdvaja i usluge hotelskog servisa. Na tržištu su se pozicionirali kao pouzdana tvrtka s preko 20 godina iskustva kada je u pitanju upravljanje hotelskim objektima i kampovima duž cijelog Jadrana. Trenutno broje više od 100 zaposlenih sezonskih radnika, a zapošljavaju osobe na poziciji Sobar/ Sobarica – Čistač/ Čistačica. Poslodavac osigurava smještaj, tople obroke, slobodan dan u tjednu, bonuse i plaćene prekovremene.

Hotel Pinija nalazi se u malom mediteranskom mjestu Petrčane, u okolici Zadra. Trenutno zapošljavaju više djelatnika na nekoliko pozicija: Konobar, Pomoćni konobar, Pomoćni radnik u kuhinji, Sobar/ Sobarica te Radnik na plaži. Poslodavac nudi super uvjete pa svakako pošaljite prijavu do 6. rujna.

 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi