prvi u hrvatskoj

Ovako su odlučili iznenaditi sezonce u Valamaru na Rapcu

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 27.03.2019 11:25
  • Objavljeno 27.03.2019 u 11:25
Sezonci hotelskog lanca Valamar na Rabcu od ove godine bit će smješteni u hotelu s bazenom

Sezonci hotelskog lanca Valamar na Rabcu od ove godine bit će smješteni u hotelu s bazenom

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Valamar

Sezonci hotelskog lanca Valamar na Rabcu od ove godine bit će smješteni u hotelu s bazenom

Minimalna neto primanja od 5000 do 7500 kuna za zaposlenike koji odrade puni mjesečni fond sati, 13. plaća u iznosu od 5000 kuna neto svim stalno zaposlenima i onima koji će u 2019. godini raditi najmanje deset mjeseci, posebne nagrade u iznosu od 1200 do 2000 kuna za sezonske radnike i božićnica od 2000 kuna za sve stalno zaposlene djelatnike samo su neki od benefita koje Valamar Riviera nudi svojim zaposlenicima, priopćili su iz ove hotelske kuće.

Najveća hotelska kompanija u Hrvatskoj, navode dalje, kontinuirano radi na podizanju standarda za svoje zaposlenike. Tako od ove godine sezonskim radnicima koji dolaze raditi u Rabac osiguravaju smještaj u hotelu s bazenom.

'Valamar je dosad uložio više od 60 milijuna kuna u kvalitetan smještaj za zaposlenike pa tako, pored Rapca, sezonski radnici već imaju osiguran smještaj u hotelima za zaposlenike Kuća Valamar na dvije lokacije u Poreču te na Krku. U tijeku je također i gradnja pete Kuće Valamar u Dubrovniku, u koju će prvi sezonski radnici ući iduće godine', rekla je Ines Damjanić Šturman, direktorica Sektora ljudskih potencijala u Valamar Rivieri.

Kuća Valamar u Rapcu

Kuća Valamar u Rapcu

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Valamar Riviera

Novootvoreni hotel za zaposlenike Kuća Valamar u Rapcu ima tri objekta sa smještajnim jedinicama te brojne pogodnosti.

U glavnom objektu nalazi se recepcija za prijavu te pansionski restoran u kojem se poslužuje doručak, a druga dva objekta opremljena su zajedničkom kuhinjom sa svom opremom te priborom potrebnim i za samostalno pripremanje obroka. Za zajednička druženja i opuštanje nakon posla, zaposlenicima su na raspolaganju prostor za video i društvene igre opremljen igraćom konzolom, stolnim nogometom, stolnim hokejem, pikadom i društvenim igrama, dnevni boravak sa zajedničkim televizorom te vanjske zone za druženje s roštiljem. U sklopu hotela za sezonce je i prostor predviđen za odlaganje bicikala te praonica i sušionica rublja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!