'bits of vision'

Ova hrvatska IT tvrtka ima novi vizualni identitet; a prihod im je ekspodirao

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 11.11.2020 13:16
  • Objavljeno 11.11.2020 u 13:16
Aleksander Radovan

Aleksander Radovan

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: BISS

Hrvatska IT tvrtka BISS specijalizirana za Big Data rješenja 11 godina poslovanja proslavila je novim vizualnim identitetom. Temelji se na glavnim karakteristikama i ciljevima tvrtke pa logotip simbolizira brzinu, povezanost, programiranje i podatke, a novi slogan 'Bits of vison' komunicira kako BISS rješenja sadrže inovativni, vizionarski pristup

'Tehnologija nam omogućuje da već sada predvidimo, osmislimo i integriramo ono što tek dolazi, a zajedničkom vizijom možemo raditi na brojnim uspješnim i korisnim projektima. U idućih deset godina planiramo tim proširiti s još više stručnjaka, koji će se sigurno baviti uzbudljivim izazovima, posebno napomenimo umjetnu inteligenciju, Big Data i IoT.', kaže Aleksander Radovan, direktor softverskih isporuka tvrtke BISS.

Od osnutka, 2009. godine, kreirali su niz kompleksnih softverskih rješenja za tvrtke iz različitih sektora, a neki od najistaknutijih klijenata su HT, DPD grupa, Ericsson, Combis, Atos te OptimIT. Kontinuiran razvoj potvrđuje i porast broja zaposlenika za više od 100 posto te rast prihoda oko 40 posto u odnosu na kraj 2019. godine, navodi su u priopćenju iz tvrtke BISS.

'Situacija s COVID-om ubrzala je proces digitalizacije svih sektora, što se pokazalo kao velika prilika za brzi razvoj IT industrije. Stoga ne čudi rast prodaje naših usluga, kao ni porast broja zaposlenih. Hrvatske IT tvrtke postižu međunarodne uspjehe, pa je jedan od naših ciljeva pridonijeti pozicioniranju naših stručnjaka u sam vrh tehnološke scene te smanjenju odljeva mladih stručnjaka u inozemstvo.', dodao je Radovan.

Novi logotip tvrtke BISS

Novi logotip tvrtke BISS

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: BISS

Danas je BISS poslovanje usmjerio na razvoj softvera prilagođenih zahtjevima i potrebama klijenata, implementaciju rješenja temeljnih na vlastitim idejama, unaprjeđenje poslovnih procesa korištenjem naprednih koncepata umjetne inteligencije te nadogradnju postojećih korisničkih rješenja funkcionalnostima zaštite osobnih identiteta korisnika.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!