Croatia osiguranje

Otvorena nova Croatia Poliklinika u Osijeku

27.04.2023 u 19:56

Bionic
Reading

Croatia osiguranje, tržišni lider na području osiguranja koje posluje u sklopu Adris grupe, otvorilo je novu Croatia Polikliniku u Osijeku. Prva je to Croatia Poliklinika u Slavoniji, te šesta u nizu u Hrvatskoj, nakon Zagreba, Splita, Pule, Koprivnice i Rijeke

Croatia Poliklinika u Osijeku opremljena je najsuvremenijim uređajima i tehnologijom, pa je tako pacijentima među ostalim na raspolaganju magnetska rezonanca na suvremenom 3T uređaju te endoskop s umjetnom inteligencijom, ističe se u priopćenju.

'Prevencija bolest i zaštita zdravlja među najvažnijim su područjima djelovanja naše kompanije. Croatia osiguranje značajan je ulagač u vrhunsko privatno zdravstvo u Hrvatskoj u koje smo u posljednje tri godine uložili gotovo 20 milijuna eura, od čega ulaganje u Croatia Polikliniku u Osijeku iznosi više od 3,8 milijuna eura. Zadovoljni smo svime što smo do sad postigli, jer je tržište visoko fragmentirano i zahtjevno, a Croatia poliklinike se po ostvarenim prihodima nalaze na četvrtom mjestu među usporedivim poliklinikama u Hrvatskoj.

Krajnji cilj nam je vrhunsku medicinsku skrb i zaštitu zdravlja omogućiti stanovnicima diljem Hrvatske, stoga je u planu otvaranje još dvije poliklinike - u Zadru i Varaždinu, dok Polikliniku u Splitu selimo na novu lokaciju veću od 1400 m2. Čestitam timu na sjajno odrađenom poslu', izjavio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.