tvrtka vertiv

Nova investicija u Rugvici, otvara se pogon vrijedan 10 milijuna eura

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 20.04.2021 15:22
  • Objavljeno 20.04.2021 u 15:12
Ilustrativna fotografija

Ilustrativna fotografija

Izvor: Pixsell / Autor: Nikola Cutuk/PIXSELL

Tvrtka Vertiv (NYSE: VRT), globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i rješenja za kontinuitet poslovanja, 22. travnja otvara novi proizvodi pogon za integrirana modularna rješenja u naselju Rugvica, u blizini Zagreba. Ovaj proizvodni pogon vrijedan 10 milijuna eura dvostruko će povećati kapacitete podatkovnih centara u regiji te ima veliku poslovnu važnost ne samo za Hrvatsku, nego cjelokupnu EMEA regiju

Novi proizvodni pogon će pružiti veliki spektar prefabriciranih modularnih rješenja (PFM), gdje Vertiv ovom investicijom omogućava novih 150 radnih mjesta.

Tim povodom pozivaju, kako navode u priopćenju, na virtualni događaj 'Vertiv Modular Data Center Innovation Forum – Opening the Doors to Modularity', na kojoj će se moći saznati o najnovijim inovacijama u dizajnu i konstrukciji prefabriciranih modularnih podatkovnih centara, kao i sudjelovati u virtualnom obilasku novog proizvodnog pogona u Rugvici.

Početak virtualnog događaja najavljen je za 11 sati. Program je na engleskom jeziku, a obradit će se nekoliko tematskih cjelina: 

Uvodno predavanje i rasprava o trendovima prefabriciranih podatkovnih centara na tržištu (PFM)

Virtualni obilazak inovativnog novog proizvodnog pogona u Rugvici za integrirana modularna rješenja u EMEA regiji

Prefab Applied: iskustva korisnika kolokacijskih usluga podatkovnih centara na njihovim jedinstvenim tržištima

Showroom rješenja: jedinstven uvid u najnovije inovacije.

Predavači su: Rahiel Nasir, istraživački analitičar tvrtke 451 Research, S&P Global Market Intelligence, Guy Willner, CEO tvrtke iXCellerate, Edmund Wilson, COO te suosnivač tvrtke EdgeConneX, Giordano Albertazzi, predsjednik tvrtke Vertiv za EMEA regiju, Viktor Petik, potpredsjednik za IMS poslovanje tvrtke Vertiv u EMEA regiji, Anders Karlsborg, potpredsjednik Odjela za operativne poslove regija Azija-Pacifik te EMEA.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!