sesvete i rugvica

Shell stigao u Hrvatsku, otvorene prve dvije benzinske

01.03.2021 u 12:17

Bionic
Reading

Coral Croatia, u većinskom vlasništvu grčke kompanije Coral S.A. i licencirani Shellov partner, otvorila je prve dvije Shell benzinske postaje u Hrvatskoj - u Sevetama i Rugvici

'Sporazum sa Shellom uključuje veliku podršku i kompletan know-how u sferi upravljanja kvalitetom naftnih derivata, korištenja Shellovih naprednih tehnologija i usluga te principa tržišnog poslovanja. U praksi, to znači da će svi benefiti brojnih Shellovih istraživanja i razvoja naftnih derivata na globalnoj razini biti dostupni kupcima na Shell benzinskim servisima u Hrvatskoj!

Nakon rebredniranja 26 APIOS benzinskih serivsa, Coral Croatia d.o.o., nastavit će širenje na području Hrvatske otvaranjem benzinskih servisa u gradskim centrima i na autocestama na kojima će svojim kupcima distribuirati jedinstvenu kvalitetu V- Power goriva.

Prve dvije maloprodajne benzinske postaje sada su otvorene te uz širok asortiman Shell V-Power goriva, kupcima na raspolaganju nude neke od dodatnih usluga kao što su trgovina, bistro, autopraonice i jetwash', navodi se u priopćenju tvrtke Coral Croatia.

Tijekom ožujka u Istri će se otvoriti još dvije Shell benzinske postaje.