VAL ZNANJA

Odlične edukacije za poboljšanje poslovanja u različitim okruženjima

22.07.2016 u 12:01

Bionic
Reading

Formalno obrazovanje pruža dobru podlogu za početak radnog vijeka, ali važnost cjeloživotnog učenja neprocjenjiva je. Glavni je cilj procesa unapređenje znanja, vještina i ostvarenja individualnih ciljeva, bilo profesionalnih ili osobnih

Kako biste ostvarili cilj, potrebno je pratiti poslovne trendove i nadograđivati svoje znanje čime povećavate konkurentnost na tržištu rada. Provjerite ponudu edukacija na EduCentru i odaberite svoj obrazovni program.

LINIGRA – privatna škola s pravom javnosti je srednja škola osnovana 1998. u Zagrebu. U školi se provode dva obrazovna programa:
•Opća gimnazija
•Hotelijersko-turistički tehničar

Osim toga, postoje programi za obrazovanje odraslih:
•Prekvalifikacija u zanimanje hotelijersko-turistički tehničar
•Dokvalifikacija (nakon završene trogodišnje škole) za zanimanje hotelijersko-turistički tehničar

Školu karakteriziraju razredni odjeli do najviše 15 učenika, individualizirani pristup, otvorena komunikacija, kvalitetan stručni rad u odgojno – obrazovnom procesu kao i stalno stručno usavršavanje nastavnika. Učenici su u školi od 8:45 - 15:05 sati čime se nastava prilagođava europskom radnom vremenu, a tijekom godine prate se kulturna događanja u gradu te se organiziraju humanitarne i ekološke akcije. U školi se redovno uče tri strana jezika: engleski jezik, njemački jezik i talijanski jezik. Provjerite detalje i saznajte sve o školi!

Kontroling je bitan segment svake tvrtke, ali uvođenje i provedba kontrolinga zahtijeva ispunjavanje određenih preudvjeta, znanja i konkretan plan razvoja. Kako bi tvrtke što lakše i brže pronašle svoj put i kvalitetno razvile dobar kontroling koji će zadovoljiti menadžment, Kontroling Kognosko organizira Kontroling školu Kogonsko 2016., program koji prati sve izazove izgradnje funkcije kontrolinga od početne do implementacijske faze. Program je koristan svima koji se žele profesionalno usavršavati na području kontrolinga, a kako bi svi polaznici dobili detaljne i korisne informacije, program je podijeljen u šest modula.

Orpheus – škola za otkrivanje glasa jedinstvena je škola u Hrvatskoj jer provodi edukacijski program Školovanje glasa po metodi Werbeck. Iako je program prvenstveno namijenjen pjevačima, može koristiti osobama koje žele bolje koristiti svoj glas u privatnom ili poslovnom životu, a ponajprije je riječ o odgajateljima, učiteljima, menadžerima u tvrtkama koji žele pomoći zaposlenicima u oslobađanju od stresa. Glavni cilj programa jest naučiti kako pravilno koristiti pjevajući glas u svakodnevnom životu, a svaki polaznik će nakon završetka programa dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Škola stranih jezika Littera Nova održava specijalistički tečaj njemačkog jezika za medicinske sestre. Tečaj koji se održava jednom tjedno u trajanju od tri sata dovoljan je za svladavanje pojmova i izraza za sporazumijevanje na budućem radnom mjestu. Vokabular koji će se koristiti na tečaju pokriva stručne i opće termine iz medicinskog područja.