OD 7. DO 10. TRAVNJA

Odbrojavamo dane do početka 14. konferencije PRO.PR

30.03.2016 u 12:27

Bionic
Reading

Pred nama je ovogodišnje, četrnaesto izdanje konferencije PRO.PR. Vodeći komunikacijski i marketinški stručnjaci okupit će se od 7. do 10. travnja u hotelu Splendid u Bečićima. Na nizu predavanja i radionica svi zainteresirani moći će naučiti više o aktualnim temama iz svijeta odnosa s javnošću i komunikacije općenito

Danas vam predstavljamo jednu od predavačica, Janinu Dubejkovskaju. Kao kvalificirana psihologinja i filozofkinja, započela je karijeru u području ljudskih resursa i korporativne psihologije. Trenutno se bavi područjem politike i energetske industrije u Rusiji.

Godine 2009. pokrenula je Svjetski komunikacijski forum u Davosu, a 2014. uspostavljena je neprofitna, nevladina organizacija WCFA (World Communication Forum Association) s Dubejkovskajom kao predsjednicom izvršnog odbora. Cilj je organizacije poduprijeti inicijativu povezanu s razvojem edukacije u polju komunikacije i globalne kulture te realizacija internacionalnih projekata fokusiranih na komunikaciju i progresivne vizije budućnosti.

Naziv predavanja Janine Dubejkovskaje je Tko bi trebao razgovarati s izvanzemaljcima kad stignu?'. Raspravljat će se o najznačajnijim izazovima za sve komunikatore: kako definirati osobni identitet i razviti pun potencijal za poboljšanje čovječanstva.

Prijavite se na propr@aprioriworld.com. Čekamo vas!