MojPosao

Novosti s tržišta rada: Ove tvrtke traže nove djelatnike

22.10.2020 u 13:22

Bionic
Reading

MojPosao je 'pročešljao' tržište rada i pronašao atraktivne poslovne prilike

Decathlon, jedan od najvećih lanaca sportskom opremom, traži energične zaljubljenike u sport za poziciju Voditelja odjela (m/ž), koji će predano raditi na promociji tvrtkine vizije i 'omogućiti zadovoljstvo i pogodnosti sporta dostupnim svima'. Novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, slobodna dva dana tjedno, različite edukacije, razvoj i napredovanje te rad u pozitivnom i opuštenom radnom okruženju. Svoj životopis im pošalji do 29. listopada.

Quehenberger logistics, međunarodna tvrtka sa sjedištem u Strasswalchenu u blizini Salzburga, kao sveobuhvatni pružatelj usluga transporta i logistike prati želje kupaca na području logistike na 85 lokacija u 19 zemalja. Trenutno su u potrazi za pojačanjima na sljedećim pozicijama – Carinski deklarant (m/ž) i Radnik u skladištu/viličarist (m/ž). Tvrtka novim kolegama nudi profesionalni rast i razvoj, mentora u prvim tjednima nakon zapošljavanja te redovita i stimulativna primanja.

Priređivač igara na sreću na automatima REBUY STARS traži odgovorne i motivirane radnike za rad u novom automat klubu u Donjem Knegincu i u automat klubu u Novom Zagrebu. Opis posla uključuje uplatu/isplatu novca, izradu evidencije i rad s automatima za igre na sreću, a tvrtka zauzvrat nudi iznadprosječna primanja, nagrade za ostvarene radne rezultate, mogućnost napredovanja i plaćene troškove prijevoza. Ako su te zainteresirali, do 27. listopada prijavi se na oglas za Blagajnika/operatera u automat klubu (m/ž).

Ako imaš srednju stručnu spremu, iskustvo u popravku vozila te s puno zalaganja i odgovornosti pristupaš svakom novom radnom zadatku, ne traži dalje jer imamo rješenje! Smart servis Horvat je u potrazi za Automehaničarom (m/ž) i nešto nam govori da si upravo ti osoba koju traže! Nude početnu plaću od 7.000 kuna na više, rad u grijanim garažama, slobodne vikende i blagdane te dodatne edukacije i usavršavanja u automehanici. Oglas ostaje aktivan do 26. listopada.

JAVOROVIĆ društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge zapošljava Voditelja marketinga (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati visoku stručnu spremu i barem 3 godine radnog iskustva te odlično poznavati engleski jezik. Novom kolegi nude mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa, a zainteresirani kandidati se moraju javiti do 30.listopada.