veliko priznanje

Novigradskom hotelijeru dvije nove vrijedne nagrade

15.11.2017 u 12:00

Bionic
Reading

Na godišnjem kongresu KUH-a koji se održao u Šibeniku, novigradski hotelijer je za svoj već nagrađivani kamp Aminess Park Maredu u kategoriji godišnje nagrade za inovativnost u kamping segmentu - Inovacamp, osvojio 'Nagradu za inovativno korištenje modernih tehnologija', dok je poznati slovenski portal Avtokamp.si, istom kampu dodijelio nagradu 'Naj Kamp Adria 2017', za najbolje naselje mobilnih kućica u Hrvatskoj

U Aminessu ističu kako su dvije važne nagrade dokaz da se trud, ulaganja i kontinuirano praćenje potreba gostiju i suvremenih tehnologija isplati čime se Aminess Park Mareda uvrstila među najkvalitetnije hrvatske kampove u kategoriji 4*.

Tako su nagrade došle od strane struke koja je na kongresu KUH-a prepoznala Aminessovu izvrsnost u segmentu modernih tehnologija, u obliku interaktivne web aplikacije za goste kampa. Aplikacija tako gostu omogućuje narudžbu doručka prema vlastitom ukusu, iz udobnosti mobilne kućice ili vlastitog doma i prije dolaska u kamp.

>> Novigradski ponos u svjetskom vodiču najkvalitetnijih maslinovih ulja

Ovaj brz i jednostavan način narudžbe i dostave, kamping gostima omogućuje uživanje u pogodnostima hotelskog smještaja, a Aminessu je postao važan komunikacijski kanal putem kojeg je moguće dobiti informacije o potrebama i željama gostiju u auto kampovima.

>> Novigradski nogometni centar ponosni je vlasnik terena s FIFA Pro certifikatom

Druga nagrada dolazi od strane čitatelja i korisnika portala Avtokamp.si, najrelevantnijeg specijaliziranog kamping portala u Sloveniji koji je i ove godine organizirao izbor 'Naj Kamp Adria', gdje gosti i svi koji prate svijet kampiranja u Sloveniji i Hrvatskoj imaju mogućnost glasanja i odabira najboljih kampova u više kategorija.

Time je kamp Aminess Park Mareda osvojenom nagradom 'Najbolje naselje mobilnih kućica u Hrvatskoj' okrunio prošlogodišnja ulaganja i odličan odnos s gostima, a sudeći po novitetima za sezonu 2018. Aminess može očekivati i nova priznanja.

Tako će iduće godine goste jednog od najpoznatijih istarskih autokampova dočekati novo naselje, jedinstveni 'Sunset Luxury Village'; s 25 mobilnih kućica s direktnim pristupom moru, najnoviji koncept restorana-trgovine sa show cookingom, nove Premium parcele s kompletnom infrastrukturom, suvremeni sanitarni čvor te brojne novosti u ponudi hrane i pića.