NASTAVAK RESTRUKTURIRANJA

Novi vizualni identitet državne zaštitarske tvrtke

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 19.11.2018 12:50
  • Objavljeno 19.11.2018 u 12:50
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: AKD Zaštita

Državna tvrtka AKD-Zaštita predstavila je i nove odore za više od 900 djelatnika, vozni park te novi vizualni identitet

„Novi vizualni identitet dio je procesa stvaranja nove AKD-Zaštite. Nakon uspješno provedenog restrukturiranja tvrtke, novi vizualni identitet predstavlja sastavni dio naše poslovne strategije s primarnim fokusom na proaktivnom djelovanju, zadovoljnim klijentima te vrhunskim zaštitarskim kadrom i suvremenom opremom kao ključnim sastavnicama našeg poslovanja. Sustavnim ulaganjem u zaštitarski kadar i infrastrukturu te gradeći odnose povjerenja s klijentima želimo vratiti AKD-Zaštiti image prepoznatljivog i pouzdanog partnera u zaštitarskoj industriji“, istaknuo je je predsjednik Uprave AKD-Zaštite Ante Franičević.

AKD-Zaštita u 2017. provela je restrukturiranje pa tako nakon pet uzastopnih godina negativnog operativnog poslovanja, tvrtka već peti mjesec zaredom bilježi pozitivne poslovne rezultate, a projekcije pokazuju operativnu dobit na kraju ove godine.

Fokus nove uprave u nadolazećem razdoblju bit će usmjeren na učinkovito djelovanje, fokusiranu ponudu proizvoda i usluga te jednostavnu komunikaciju utemeljenu na pristupu orijentiranom na klijenta, ističe se u priopćenju.

„Dugotrajan proces restrukturiranja i rebrandinga je samo početak, a pravi posao je tek pred nama. Ipak, spremni smo odgovoriti na sve izazove poslovanja na zahtjevnom zaštitarskom tržištu kroz primjenu visokih standarda u skladu s našom novom poslovnom strategijom“, zaključio je Franičević.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!