Booking.com

Ne znate gdje biste pobjegli za vikend? Pogledajte ove krasotice u Gorskom kotaru

19.08.2023 u 11:25

Bionic
Reading

Pretražili smo plaftormu Booking.com i za vas pronašli pet odličnih vikendica sa savršenim ocjenama u kojima ćete možda baš provesti ovaj ili neki od nadolazećih vikenda

  • +2
Casa Nube Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Objekt Casa Nube nalazi se u Hlevcima, na svega 44 kilometra od Nacionalnog parka Risnjak, a nudi smještaj s pristupom terasi, bar i usluge kemijske čistionice. U vili su na raspolaganju vlastiti bazen, vrt, oprema za roštilj, besplatan WiFi i besplatno privatno parkiralište. Ova klimatizirana vila uključuje 3 spavaće sobe, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju s hladnjakom i aparatom za pripremu kave te 4 kupaonicu s tušem i hidromasažnom kadom. Gostima vile dostupni su ručnici i posteljina. U vili se svakog jutra poslužuje kontinentalni doručak.

Forest Tale - Šumska priča

  • +5
Forest Tale - Šumska priča Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Objekt Forest Tale - Šumska priča ima pogled na vrt, balkon i aparat za pripremu kave, a nalazi se na oko 26 km od Nacionalnog parka Risnjak. U ovoj planinskoj kući dostupni su vrt, oprema za roštilj, besplatan WiFi i besplatno privatno parkiralište. Ova planinska kuća sadrži 3 spavaće sobe, 3 kupaonice, posteljinu, ručnike, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i terasu s pogledom na planine. Ova planinska kuća s 5 zvjezdica ima saunu i sezonski vanjski bazen.

Gorska bajka - Jela, kuća za odmor i wellness

  • +7
Gorska bajka - Jela, kuća za odmor i wellness Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Gorska bajka - kuća za odmor Jela nalazi se u Staroj Sušici te nudi vrt, opremu za roštilj, spa i wellness centar, besplatan WiFi i pogled na planine. Gostima je na raspolaganju besplatno privatno parkiralište. U okolici je moguće uživati u raznim aktivnostima, poput skijanja i vožnje bicikla. Planinska kuća sadrži 2 spavaće sobe, 1 kupaonicu, posteljinu, ručnike, TV ravnog ekrana s kabelskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na vrt. Wellness centar u okviru planinske kuće sadrži hidromasažnu kadu i saunu. Gorska bajka - kuća za odmor Jela također ima dječje igralište i terasu.

Apartments and Rooms kod Eli

  • +6
Apartments and Rooms kod Eli Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Apartmani K'Eli nalaze se u Ravnoj Gori, a uključuju besplatni WiFi te vrt s roštiljem i pogledom na planinu. Sve jedinice imaju prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana te vlastitu kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom i tušem. Pojedine jedinice obuhvaćaju kuhinju s perilicom posuđa i pećnicom. Svakog jutra poslužuje se kontinentalni ili bife doručak. Ovaj smještaj s 4 zvjezdice također nudi spa i fitness-centar. Apartmani K'Eli imaju dječje igralište i terasu.

Apartment Ernestova hiša

  • +5
Apartment Ernestova hiša Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Apartman Ernestova hiša nalazi se u Lokvama u Primorsko-goranskoj županiji, na 25 km od Nacionalnog parka Risnjak, te ima besplatni WiFi, dječje igralište, vrt i besplatno privatno parkiralište. Sve jedinice sadrže popločani dio dvorišta, potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa, kamin, prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana te vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu. Smještaj također uključuje hladnjak, pećnicu, ploču za kuhanje i električno kuhalo. Gosti apartmana mogu se opuštati na terasi za sunčanje.