IZLAZAK NA TRŽIŠTE SAD-A

Naftalan privukao vodeće američke konzultante za zdravstveno osiguranje

  • Autor: L.F.
  • Zadnja izmjena 15.11.2016 12:47
  • Objavljeno 15.11.2016 u 12:47
Strongside Solutions

Strongside Solutions

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Naftalan

Naftalan, specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju iz Ivanić-Grada, u ponedjeljak su posjetili predstavnici vodeće američke konzultantske kuće u području zdravstvenog osiguranja Strongside Solutions. To je prvi korak u uspostavi moguće suradnje Naftalana s najvećim američkim osiguravajućim kućama i dovođenju njihovih osiguranika na liječenje u Hrvatsku

'Vrlo smo ugodno iznenađeni boravkom u Naftalanu, kao i svime što su nam naši domaćini ovdje pokazali. Primjena naftalanoterpaije u liječenju kožnih i upalnih reumatskih bolesti po čijoj je primjeni Naftalan jedinstven u svjetskim razmjerima, kao i rezultati koje bolnica u Ivanić-Gradu ostvaruje u dugogodišnjem iskustvu s pacijentima s tim indikacijama, uistinu su impresivni', izjavio je Wendell Strickland, predsjednik uprave konzultantske kuće Strongside Solutions.

Kuća Strongside Solutions koristi mrežu velikih poslodavaca zainteresiranih za mjere optimiziranja troškova u sklopu plana zdravstvenog osiguranja svojih zaposlenika, a nakon što već uspješno djeluje na tržištima Rusije, Njemačke i skandinavskih zemalja, uspostavom ove suradnje Naftalanu bi se širom otvorila i vrata tržišta SAD-a.

'Iznimno sam ponosan na sve veći interes kojeg i strane osiguravajuće kuće pokazuju za Naftalan. Naša jedinstvena priča liječenja neugodnih kroničnih kožnih bolesti prirodnim ljekovitim činiteljima sve je više prepoznata u cijelom svijetu, a kvalitetu naše usluge najbolje potvrđuje to što se velika većina gostiju nakon boravka u Naftalanu uvijek želi ponovno vratiti. Uspostavom suradnje s osiguravajućim kućama iz SAD-a predstavljao bi značajan iskorak, kako za Naftalan i Ivanić-Grad, tako i za cjelokupan razvoj zdravstvenog turizma u Hrvatskoj', izjavio je Goran Maričić, ravnatelj Naftalana.

Dolazak gostiju iz SAD-a u Ivanić-Grad i posjet bolnici Naftalan realiziran je u organizaciji Poliklinike Bagatin u suradnji s agencijom za medicinski turizam RexRea, a tijekom svog boravka u Hrvatskoj održali su susrete i s predstavnicima Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore te nekoliko drugih vodećih zdravstvenih ustanova.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!