šire poslovanje

MojPosao ušao u vlasničku strukturu najveće tvrtke za zapošljavanje u Makedoniji

07.09.2017 u 11:35

Bionic
Reading

Tvrtka Tau on-line koja upravlja portalom MojPosao ušla je s 30 posto udjela u vlasničku strukturu tvrtke Varbotuvanje Online, vodeće tvrtke za zapošljavanje u Makedoniji

Makedonski portal Vrabotuvanje.com.mk osnovan je 2003. godine, a danas bilježi gotovo 370.000 posjetitelja tjedno i zapošljava 11 djelatnika u Skoplju. Očekivani prihodi za ovu godine iznose gotovo 200 tisuća eura , dok su obje strane složne da se vrijednost transakcije ne objavljuje, priopćili su s portala MojPosao.

Partnerstvo će makedonskom portalu omogućiti nastavak razvoja i jačanje uloge lidera na tržištu rada.

'Čast nam je i zadovoljstvo da Vrabotuvanje.com postaje dio Alma Career i MojPosao mreže stručnjaka u oglašavanju poslova i ljudskim resursima. Ova suradnja još je jedan dokaz da smo proteklih 14 godina poslovali u pravom smjeru. Zahvaljujemo Alma Career i posebno portalu MojPosao što su prepoznali našu ideju i misiju. Nastavljamo u dosadašnjem smjeru i vjerujemo da ćemo zajedno biti još uspješniji u ulozi vodećeg portala za ponudu slobodnih radnih mjesta u Makedoniji', rekao je Darko Velkov, vlasnik Vrabotuvanje.com.

'MojPosao već duže vrijeme uspješno plasira svoje projekte i usluge na inozemnim tržištima, a u makedonskom partneru prepoznajemo priliku za širenje svog poslovanja. S obzirom na značajno iskustvo u oglašavanju poslova i razvoju regrutacijskih usluga, zajedničkim snagama nastavljamo podizati kvalitetu usluge prema klijentima i korisnicima, kako u Makedoniji, tako i u Hrvatskoj', dodao je Igor Žonja, predsjednik Uprave Tau on-line koja zapošljava više od šezdeset ljudi i predstavlja jednu od najbrže rastućih tvrtki u Hrvatskoj te je dio Alma Career grupacije iz Finske.