primanje na pantovčaku

Milanović primio dobitnike nagrada CROMA-e, evo o čemu se razgovaralo

11.06.2024 u 14:30

Bionic
Reading

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je u utorak vodstvo Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA te dobitnike godišnjih nagrada toga udruženja, izvijestio je predsjednikov ured.

Proglašenje najboljih menadžera i poduzetnika u gospodarstvu održano je u veljači ove godine pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike.

Predsjednik Milanović čestitao je svim dobitnicima nagrada HUM CROMA-e, a osim o poslovnim rezultatima i uspjesima nagrađenih menadžera i gospodarstvenika na sastanku u Uredu predsjednika Republike razgovaralo se i o poslovnoj klimi i stanju u hrvatskom gospodarstvu.

Predstavnici udruženja menadžera, kao i nagrađeni, kazali su kako se vide pozitivne promjene u hrvatskom gospodarstvu, ali su ukazali i na probleme koje bi trebalo riješiti kako bi gospodarstvenici još bolje poslovali. Pri tome su, na primjer, istaknuli potrebu osiguranja stabilne porezne politike i efikasnije javne administracije kako na državnoj tako i lokalnoj razini, kaže se u priopćenju predsjednikova ureda.

Osim članova Izvršnog odbora HUM CROMA-e, na sastanku s predsjednikom Milanovićem bili su dobitnici godišnjih nagrada 2023. godinu.

Uz predsjednika Milanovića bila je pomoćnica savjetnika Predsjednika za ekonomiju Martina Ciglević.

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA je nezavisno nacionalno strukovno udruženje koje djeluje 30 godina. Zalaže se za unaprjeđenju javnog digniteta menadžerske struke, poduzetničke kulture i ukupnih upravljačkih kapaciteta hrvatskoga gospodarstva.