TROSTRUKI DOBITAK

Microsoft rješenja za male i srednje velike tvrtke

13.05.2009 u 10:56

Bionic
Reading

Microsoft vam nudi tehnološka rješenja koja su specijalizirana za poboljšanje vašeg poslovanja. Rješenja su idealna za male i srednje velike tvrtke. Male i srednje velike tvrtke na današnjem se iznimno kompetitivnom tržištu suočavaju s višestrukim izazovima pri razvoju svog poslovanja. One implementiraju nove načine za produktivniji rad koji ujedno omogućuju jednostavniji pristup podacima tvrtke na njenoj lokaciji ili izvan nje, a da se pritom ne zanemaruje sigurnost podataka i sustava. Koji je cilj toga? Postizanje produktivnije poslovne okoline bez rizika

Microsoftova nova rješenja za poboljšanje produktivnosti pridonose poboljšanju učinkovitosti pojedinaca, ali i radnih grupa. Sigurnosna rješenja i procesi istovremeno štite ključne podatke tvrtke te ih čuvaju od potencijalnog oštećenja i krađe, a uz sve to, ako se odlučite za Microsoftovu ponudu, ostvarujete mogući popust do 15 posto na cijenu proizvoda.
To se zove TROSTRUKI DOBITAK!
Microsoft nudi dva softverska paketa posebno prilagođena upravo malim i srednjim tvrtkama:
Office Small Business + NOVI Small Business Server 2008 + Windows Vista za male tvrtke s pet do 50 osobnih računala i Office Professional Plus + NOVI Essential Business Server 2008 + Windows Vista za srednje tvrtke sa 50 do 250 osobnih računala.
Ponuda vrijedi u periodu od 1. ožujka do 15. lipnja 2009. uz pretplatnički ugovor na obročnu otplatu na tri godine (OVS – Open Value Subcription).

Upravljajte svojim podacima i brzo pronađite informacije kao što su poruke e-pošte, dokumenti, fotografije ili sastanci u rasporedu, zahvaljujući novim značajkama ovih proizvoda. Omogućite svojim zaposlenicima pohranu i zajedničko korištenje informacija s jednog središnjeg mjesta. Microsoftova rješenja za poboljšanje produktivnosti omogućuju vam da poboljšate timski rad među svojim zaposlenicima i brzo pristupite ključnim poslovnim podacima, bilo da se nalazite na lokaciji ili izvan nje. Zaštitite svoje ključne poslovne informacije od virusa i stvorite sigurnosne kopije dokumenata i ključnih datoteka. Budite produktivni i sigurni.

Ne propustite ovu priliku. Poboljšajte poslovnu produktivnost. Zaštitite svoje poslovanje. Ostvarite popust do 15 posto.
Za više informacija posjetite www.microsoft.com/croatia/trostrukidobitak, a za detalje ponude obratite se Microsoftovim partnerima.
Suradnjom s Microsoftom na dobitku ste i vi i vaši klijenti.