kadrovsko pojačanje

Marin Štenglin novo pojačanje Uprave Peveca

06.09.2017 u 12:45

Bionic
Reading

U Upravu Peveca stigao je Marin Štenglin koji će biti zadužen za razvoj privatnih robnih marki i ljudske resurse. Došao je s pozicije zamjenika predsjednika Uprave austrijske tvrtke Zumtobel Group gdje je bio zadužen za tržište Beneluxa i CEE

Štenglin je karijeru započeo 1999. godine u varaždinskoj Degi gdje je napredovao do člana Uprave, da bi deset godina kasnije otišao u Thorn Lighting gdje je u početku zadužen za cijelu Adriatic regiju, a potom preuzima vođenje tržišta jugoistočne Europe.

Posljednjih pet godina proveo je na različitim menadžerskim pozicijama u Zumtobel Groupi. Tamo je prvo bio direktor odjela ključnih kupaca za zemlje CEE, a potom preuzima vođenje prodaje CEE i SEE dok je u posljednje vrijeme tamo bio zamjenik predsjednika Uprave.

Iskustvo je sticao na poslovima prodaje, strategije, vođenja i upravljanja timovima kao i brizi za robne privatne marke.

Školovao se na varaždinskom fakultetu Organizacije i informatike, a potom na američkom sveučilištu Wisconsin-Platteville. Pohađao je i brojne edukacije iz područja menadžmenta, prodaje, komunikacija, marketinga i razvoja ljudskih potencijala. Govori engleski i njemački jezik.