m san grupa

M SAN kreće u distribuciju pametnih telefona za mlade, uskoro lansiranje najnovije serije realme7

07.10.2020 u 11:38

Bionic
Reading

Od rujna M SAN Grupa i realme započeli su poslovnu suradnju na distribuciju realme pametnih telefona kroz široku mrežu maloprodajnih partnera M SAN Grupe. Početak suradnje obilježit će lansiranjem najnovije serije njihovih pametnih telefona - realme7

'realme7 serija smartfona namijenjena je mladim ljudima koji traže mobilni uređaj koji će pratiti njihov životni ritam kroz dan i noć. Iznimno pristupačna cijena, lijep dizajn, ultra izdržljive baterije velikog kapaciteta i najnovija Dart Charge tehnologija brzog punjenja baterije glavne su značajke ovih mobilnih uređaja', priopćeno je.

Verzija realme7 Pro opremljena je SuperDart Charge tehnologijom koja vrijeme punjenja baterije od 4500mAh do 100 posto skraćuje na samo 34 minute, Sony 64MP Quad kamerom, 32MP In-display Selfie kamerom, Snapdragon 720G procesorom i 6.4“ Super AMOLED Fullscreen ekranom.

Oprema realme7 jednako je impresivna s po prvi put u svijetu implementiranim MediaTek Helio G95 gejming procesorom u mobilnom uređaju, 30W Dart Charge sustavom, 5000mAh baterijom, 90Hz Ultra Smooth ekranom i 48MP AI Quad kamerom sa 16MP In-display Selfie kamerom.

Navedeni set opreme čini realme7 najsnažnijim gejming telefonom srednje kategorije na tržištu. Madhav Sheth, podpredsjednik kompanije realme i CEO za Europu i Indiju izjavio je: 'realme7 serija pravo je utjelovljenje duha kompanije. Usuđuje se podići ljestvicu, skočiti više, pomaknuti granice i motivirati nas da i mi napravimo isto. Serija realme7 fokusirana je na performanse, dizajn i kvalitetu – a to je upravo ono što naših 45 milijuna globalnih korisnika očekuje od nas. Kao najbrže rastuća tvrtka pametnih telefona na svijetu uzbuđeni smo jer lansiramo seriju realme7 u Europi.'