'RUTINSKI SASTANAK' S MOSTOM

Lipa uzvraća na Prgometovo pismo: Ne petljajte nas u politiku!

23.11.2015 u 12:47

Bionic
Reading

Predsjednik Udruge Lipa Davor Huić potvrdio je za tportal kako je prošli petak održan sastanak s članovima Mosta. Objasnio je da se radilo o 'rutinskom sastanku', kakve i inače udruga ima s raznim političkim opcijama

'Naš posao jest da razgovaramo s ljudima koji vode politiku ili koji će sutra voditi politiku ove zemlje. Sa svima razgovaramo o istim temama. Tražimo niže poreze, smanjivanje javnih rashoda, manja birokratska i porezna opterećenja za poduzetnike i ostalo. Ne želimo da nas se uvlači ni u kakve političke intrige', rekao je Huić.

Podsjetimo, Drago Prgomet je u pismu upućenom zastupnicima Mosta, u kojem progovara o ključnim problemima stranke, spomenuo i susret s Udrugom Lipa kao dokaz da se nešto radi iza leđa Ivanu Lovrinoviću, ekonomskom strategu Mosta.

'Ne znam zašto smo se našli u Prgometovu pismu. Mislim da je Lovrinović znao za naš sastanak. Osim toga, mi se kao udruga nismo nikad bavili monetarnom politikom i mogućom devalvacijom kune, što je Lovrinovićevo područje. Naš je interes fiskalna politika, reforma javne uprave i rad javnih poduzeća', istaknuo je Huić.