EFIKASNIJA UPRAVA

Kukurin i Čižmek vodit će Valamar Rivieru

14.04.2015 u 11:36

Bionic
Reading

Na sjednici Nadzornog odbora Valamar Riviere, održanoj u ponedjeljak, Nadzorni odbor donio je odluku da s danom 9. lipnja 2015. dužnost predsjednika Uprave preuzima Željko Kukurin. Od lipnja Uprava Valamara imat će dva člana: Željka Kukurina kao predsjednika i Marka Čižmeka kao člana Uprave, priopćeno je iz te hotelske kuće. Kako navode, tako je završena uspješna reorganizacija koja je rezultirala znatno učinkovitijim upravljanjem, jer je broj članova uprave u grupaciji Valamar smanjen s 12 prije restrukturiranja na dva člana

U novoj organizaciji dosadašnja članica Uprave Valamar Rivijere, Ivana Budin Arhanić, preuzet će funkciju potpredsjednice za poslovni razvoj, strateško upravljanje i korporativne poslove. Valamarov upravljački tim već je početkom godine osnažen imenovanjem Davida Poropata, dugogodišnjeg člana Uprave kompanija u sastavu grupacije Valamar, na funkciju potpredsjednika za operacije te dolaskom Davora Brenka i Alena Benkovića, novih potpredsjednika sektora prodaje i marketinga, odnosno sektora razvoja, održavanja imovine i tehničkog servisa.

Valamar je kontinuitet dosadašnjih upravljačkih znanja i iskustva osigurao i kroz nastavak suradnje s Edijem Černjulom, Nikolom Konculom i Tihomirom Nikolašom u ulozi savjetnika Uprave, nakon njihova odlaska iz Uprave društva, ističe se.

Na sjednici Nadzornog odbora usvojena su revidirana godišnja financijska izvješća za 2014. te je prihvaćen prijedlog o održavanju glavne skupštine 8. lipnja 2015. s dnevnim redom koji, između ostalog, sadrži odluke o raspodjeli dobiti, isplati dividende i izboru novog člana Nadzornog odbora. Predloženo je i da glavna skupština izabere za člana Nadzornog odbora Franza Lanschützera koji odlazi s funkcije predsjednika Uprave 8. lipnja 2015. godine.