Raise the Bar

Kuhar ste ili slastičar i željni ste novih znanja? Prijavite se za stipendiju koja će vas odvesti na najbolja svjetska učilišta

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Coca-Cola HBC Adria

Kuhari i slastičari koji imaju do pet godina iskustva rada u ugostiteljstvu i svoju budućnost vide u visokoj gastronomiji mogu se prijaviti na Stipendije Raise the Bar

Sve što je potrebno napraviti za prijavu jest ispuniti prijavni obrazac na internetskoj stranici projekta Raise the Bar te priložiti životopis i motivacijsko pismo.

U sklopu Stipendija, Coca-Cola HBC Adria četvrtu godinu zaredom, u suradnji sa stručnjacima iz ugostiteljskog sektora, odabrat će kandidate kojima će omogućiti besplatnu edukaciju na renomiranim svjetskim učilištima.

Stipendist Rok Smonkar

Stipendist Rok Smonkar

Izvor: Promo fotografije / Autor: Coca-Cola HBC Adria

Raise the Bar je do sada perspektivnim kuharima i slastičarima osigurao 10 stipendija. Prošlogodišnji dobitnici, chefovi Monika Gubić, Rok Smonkar i Ante Kapović te slastičarka Marija Prša, dobili su priliku nastaviti svoj profesionalni razvoj na renomiranim svjetskim učilištima Le Cordon Bleu Istanbul, Ecole Ducasse te ALMA - la Scuola Internazionale di Cucina Italiana.

Stipendist Matija Kuzmić na kampusu Ecole Ducasse

Stipendist Matija Kuzmić na kampusu Ecole Ducasse

Izvor: Promo fotografije / Autor: Privatna arhiva

Prijave za Stipendije otvorene su do 1. veljače 2023., nakon čega slijedi proces odabira koji se odvija u dva dijela. Prvi dio obuhvaća analizu pristiglih prijava tijekom koje će predstavnici Odjela za ljudske potencijale Coca-Cole HBC Hrvatska i članovi tima Raise the Bar u obzir uzeti motivaciju kandidata, njihovo iskustvo te planove za budući razvoj. U drugom će dijelu tehničko znanje kandidata ocjenjivati vrhunski chefovi, sommelieri i stručnjaci iz ugostiteljskog sektora. Školu i program stipendisti biraju u suradnji s Raise the Bar timom, u skladu sa svojim znanjem, iskustvom i planovima, kako bi im dodatna edukacija omogućila da karijeru razvijaju u željenom smjeru.

Stipendistica Marija Prša

Stipendistica Marija Prša

Izvor: Promo fotografije / Autor: Coca-Cola HBC Adria

Raise the Bar strateška je platforma Coca-Cole HBC Adria čiji je cilj povećati kvalitetu obrazovanja radne snage u ugostiteljstvu i turizmu. Raise the Bar omogućuje usklađivanje vještina i znanja ugostiteljskih i turističkih djelatnika s potrebama poslodavaca trima programima: Akademijom za konobare, bariste i barmene, Stipendijama za kuhare i slastičare te edukativnim programom Raise the Bar Youth koji je namijenjen učenicima završnih razreda srednjih škola s ugostiteljskim i turističkim smjerovima.  

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!