PRESTIŽNO PRIZNANJE

Kod njih je zadovoljstvo raditi! Pogledajte tko su najbolji poslodavci u 2020. godini

10.12.2020 u 18:40

Bionic
Reading

Na svečanoj dodjeli nagrada 'Najbolji poslodavac', u sklopu konferencije Udruge U4HR i Lidera: „Biti menadžer više nije dovoljno – trebamo lidera!“ MojPosao dodijelio je nagrade poslodavcima koji su ostvarili najviše ocjene u Istraživanju zadovoljstva zaposlenika

Riječ je o anonimnom istraživanju, čiji sudionici su tvrtke koje samovoljno prijave svoje sudjelovanje, a ocjenu zadovoljstva daju zaposlenici te iste tvrtke i kojeg MojPosao provodi s ciljem utvrđivanja u kojim je tvrtkama trenutno najbolje raditi u Hrvatskoj. Tvrtke koje ostvare najbolji rezultat proglašavaju se Najboljim poslodavcima.

Najbolji poslodavci u 2020. u kategoriji velikih tvrtki su:

Infinum

dm-drogerie markt

Rimac Automobili

U kategoriji srednji tvrtki najbolji poslodavci su:

Q agency

BORNFIGHT

Logista

Najbolji poslodavci u kategoriji malih tvrtki za 2020. godinu su:

COBE

Ars Futura

Integracija od-do

Također, od prošle godine sve tvrtke koje prvi put sudjeluju u Istraživanju ulaze u konkurenciju za priznanje Best new entry – najbolje plasirana nova tvrtka, a ovogodišnji dobitnik je tvrtka Q agency. Posvećenost poslu i izazovnost radnih zadataka posebno su na cijeni.

Ove godine je u istraživanju zadovoljstva zaposlenika sudjelovalo 48 tvrtki (42% srednjih, 33% malih, 15% velikih i 3% micro tvrtki), a svoje odgovore je ponudilo 4.300 zaposlenika (od preko 7.000 zaposlenih u tvrtkama sudionicama). Ukupna ocjena svih tvrtki koje su ove godine sudjelovale u istraživanju je 3,32 (od mogućih 4).

Ispitanici su najbolje ocjene dali u kategorijama: Posvećenost poslu, Izazovnost radnih zadataka te Međuljudski odnosi dok su najlošije ocijenjene kategorije Uključenost u donošenje odluka i organizacija rada.