WWW vaučeri do 100.000 kuna

Izradite poslovnu web stranicu pomoću EU fondova

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Marko Knezevic

Male i srednje poduzetnike koji imaju potrebu za izradom nove ili unapređenjem postojeće poslovne internetske stranice ili uspostavom e-commerce i m-commerce platformi, mogla bi obradovati sljedeća vijest

Male i srednje poduzetnike koji imaju potrebu za izradom nove ili unapređenjem postojeće poslovne internetske stranice ili uspostavom e-commerce i m-commerce platformi, mogla bi obradovati sljedeća vijest. Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Javni poziv „WWW vaučeri za MSP-ove“ u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014. - 2020. Postupak odabira projektnog prijedloga u cijelosti samostalno provodi Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).

Ovim Javnim pozivom potiču se MSP-ovi na primjenu i poboljšanje mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji njihovih proizvoda i usluga. Poduzetnicima je na raspolaganju 15.200.000 kuna bespovratnih sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Iznos pojedinog vaučera ne može biti manji od 15.000 kuna niti viši od 100.000 kuna. Projektni prijedlozi počet će se zaprimati od 13. kolovoza 2018. u 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Vjeran Vrbanec, predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a povodom objave natječaja izjavio je: „Sudeći prema dosadašnjem iskustvu, očekujemo da će dodjela www vaučera generirati velik interes poduzetnika. U današnjem globaliziranom i digitaliziranom svijetu, teško je zamisliti poslovanje bez umreženosti i prezentiranja vlastitih proizvoda i usluga na internetu. Za male i srednje poduzetnike, ova financijska podrška može uvelike utjecati na uspješno lansiranje poslovanja.“

Aktivnosti koje se mogu financirati podrazumijevaju izradu i/ili unapređenje jedne ili više domena, a odnose se na poslovne internetske stranice, e-commerce i m-commerce platforme. Cilj ovog poziva je jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti MSP-ova poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu poboljšanja njihove prisutnosti na tržištu te vidljivosti njihovih proizvoda i usluga, kao i podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj.

Prijave se zaprimaju isključivo putem sustava eFondovi putem poveznice http://efondovi.mrrfeu.hr. Postupak obrade traje 30 radnih dana od dana pravovremeno zaprimljenog projektnog prijedloga. Više informacija o samom Pozivu nalazi se na internetskoj stranici www.strukturnifondovi.hr.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Hamag Bicro

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!