MojPosao

Iskoristite priliku: Zapošljavaju Mozaik knjiga, Kamgrad, Wpd Adria, Stomatološka poliklinika Arena i Helios Hrvatska

17.09.2020 u 14:09

Bionic
Reading

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao

Mozaik knjiga, obiteljski nakladnik s raznovrsnom knjižnom ponudom, svoj tim želi osnažiti novim suradnikom na poziciji Samostalni urednik (m/ž) koji će svojim iskustvom, entuzijazmom i kreativnošću upotpuniti njihova znanja. Nakon odrađenog probnog roka, nude zasnivanje radnog odnosa na neodređeno, fleksibilno radno vrijeme, profesionalni izazov te priliku za učenje u dinamičnom okruženju. Svoj životopis im pošalji do 22. rujna.

Kamgrad d. o. o. je međunarodna tvrtka koja se nakon 40 godina marljivog rada i kontinuiranog razvoja može pohvaliti izvođenjem različitih radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje. S ciljem dodatnog osnaživanja postojećeg tima, koji broji više od 700 zaposlenika, tvrtka zapošljava na poziciji Građevinski poslovođa (m/ž). Njihova ponuda uključuje poticajna primanja, kontinuirano ulaganje u edukaciju i profesionalni razvoj te mogućnost stalnog zaposlenja. Javi im se najkasnije do 15. listopada.

Wpd Adria, regionalna podružnica njemačkog wpd-a, jednog od globalnih lidera razvoja korištenja potencijala obnovljivih izvora energije, u potrazi je za Specijalistom za podršku poslovanju i komunikacije (m/ž) za rad u Dubrovniku. Uz organizaciju i praćenje projektnih aktivnosti, opis posla uključuje i pripremu komunikacijskih materijala i dopisa dionicima te sudjelovanje u izradi akata, odluka i ugovora, a zainteresirani kandidati moraju posjedovati sjajne organizacijske vještine i javiti se na oglas do 5. listopada.

Odlično poznaješ talijanski jezik u govoru i pismu? Tvoje organizacijske, prodajne i prezentacijske vještine su na visokoj razini? Fleksibilna si i snalažljiva osoba? Ako su tvoji odgovori potvrdni, idealan si kandidat za radno mjesto Asistent u centru podrške (m/ž) u stomatološkoj poliklinici Arena. Očekuju te vrlo dobra primanja, rad u veselom i pozitivnom okruženju, edukacije i usavršavanja te zdravi međuljudski odnosi. Zvuči dobro? Rok za prijavu ističe 22. rujna.

Helios Hrvatska d.o.o. je član grupe Helios i dio svjetske grupacije Kansai Paint koja se nalazi među deset najvećih svjetskih kompanija na tržištu boja, lakova te premaza. Pridruži se njihovu timu na poziciji Voditelj ključnih kupaca za program autoreparature (m/ž). Uz stimulativna primanja, nude ti izazovan i dinamičan posao, kontinuirano stručno usavršavanje i stjecanje novih znanja te službeni automobil, laptop i mobitel. Svoj životopis im možeš poslati do 24. rujna.