PONUDA POSLOVA

Imate li talenta za prenošenje znanja?

03.10.2013 u 16:18

Bionic
Reading

Tko kaže da predavači nemaju najbolji posao na svijetu? Osim što mogu raditi ono što vole i što im je u slobodno vrijeme vjerojatno hobi, svoju strast imaju priliku dijeliti s mladima i podučiti ih svim tajnama zanata

Naravno, obrazovanje ima i svoju ozbiljnu stranu. Osim što zahtijeva talent da s lakoćom prenosite svoje znanje, morate imati puno strpljenja kako biste i one najtvrdoglavije motivirali da vas slušaju sa zanimanjem.

Iz tog razloga, zanimanja u kategoriji Obrazovanja i znanosti nerijetko su neopravdano podcijenjena. A svi znamo da se najviše truda i odricanja krije upravo iza onih poslova koji na prvi pogled djeluju tako jednostavno.

Ako ne možete zamisliti život bez glazbe, breakdancea ili automobila, vaš posao snova je samo klik od vas! Ovoga smo tjedna izdvojili tri šarmantna oglasa iz kategorije Obrazovanja u kojima poslodavci tragaju za pravim profesionalcima koji istinski vole to što rade!

Glazbena galerija iz Zagreba traži Glazbenika – studenta/ nastavnika (m/ž). Potrebni su im gitaristi, klavijaturisti, harmonikaši, kao i glazbeno obrazovane studenti s drugih fakulteta koji će osim gitare, klavijatura i harmonike podučavati glazbenu kulturu i teoriju za vođenje nastave.

Auto škola Rubikon 4 zapošljava Predavača (m/ž). U obzir dolaze kandidati koji imaju višu stručnu spremu cestovnog usmjerenja te licencu za rad predavača u autoškoli. Riječ je o poslu na neodređeno vrijeme, a radno mjesto je u Zagrebu.

Plesni klub Balans iz Svete Nedelje traži Voditelj/icu breakdancea i HIP-HOP-a. Idealni kandidat treba posjedovati trenersko iskustvo u radu s djecom i mladima te iskustvo u pripremi koreografije, nastupa i natjecanja. Rad se odvija u večernjim terminima, dva do tri puta tjedno.

Posao predavača ubraja se u kategoriju zanimanja 'Obrazovanje i znanost' u kojoj je u prvih devet mjeseci ove godine na portalu MojPosao objavljeno više od 350 oglasa. U najviše oglasa tražili su se odgojitelji i osnovnoškolski učitelji te učitelji stranog jezika. Prosječna plaća za zanimanja iz kategorije Obrazovanje i znanost u razini je prosječne hrvatske plaće i iznosi 5.406 kuna neto.

Želite li pak provjeriti koliko iznosi plaća za određeno zanimanje s područja obrazovanja, možete to učiniti putem servisa MojaPlaća.