payway

Imate internetsku trgovinu ili želite poboljšati postojeću? Ovo je najbolje rješenje za potpuno sigurna online plaćanja

21.02.2020 u 10:39

Bionic
Reading

Dolaskom digitalnog doba, vječne povezanosti s internetom i nevjerojatnih brzina pretraživanja, trgovina se nepovratno promijenila. Svi poduzetnici koji su toga postali svjesni već su se prilagodili i ponudili svoje proizvode i usluge online, dok oni kojima je internet u 21. stoljeću još uvijek bauk uskoro neće imati što tražiti na tržištu

Osim fizičkih proizvoda i usluga, dolaskom digitalizacije promijenio se odnos prema glazbi, knjigama, filmovima i videoigrama, koji su se pretvorili u digitalna dobra, a vlasnici platformi poput Netflixa, Steama i Amazona postali su jedni od najbogatijih ljudi na svijetu.

Internet je donio nevjerojatnu mogućnost da svoj proizvod prodate bilo kome u svijetu bez fizičkog kontakta, što znači da u toku dana možete imati kupce iz Hrvatske, Slovenije, Pakistana ili Sjedinjenih Američkih Država, što je prije samo desetak godina bilo jednako znanstvenoj fantastici.

Najvažnija karika u novom lancu vrijednosti je naplata. Putem interneta, tj. putem virtualnih POS uređaja poput HT-ovog PayWaya omogućava se brza, jednostavna i sigurna naplata te podržava sve najvažnije brendove kreditnih kartica koje je moguće pronaći na planetu Zemlji.

Internetske trgovine poput Bazzara, Shoobedoa, ELFS-a, Hippy Gardena, ali i javni servisi poput Zagrebparkinga ili Hrvatskih željeznica, počivaju na PayWayu koji nudi najviše sigurnosne standarde, tokenizaciju, tradiciju i lokalnu podršku, uz custom made pakete koji se maksimalno prilagođavaju potrebama korisnika.

PayWay osigurava online naplatu uz pomoć najsuvremenijih metoda i postupaka te zaštitu privatnih i autorizacijskih podataka poput broja kreditne kartice. Dakle ako imate mali, srednji ili veliki biznis te razmišljate o unapređenju ili pokretanju e-trgovine, morate znati da će vam vaši kupci moći posve sigurno plaćati karticama MasterCard, Maestro, Visa, Diners, American Express i Discovery, izdanim od bilo koje banke u svijetu.

Kako je sigurnost prva briga svakome tko trguje na internetu, na umu treba imati to da je PayWay certificirani partner po sigurnosnim standardima najviše kategorije PCI DSS i da je nositelj Certifikata Level 1 za usluge virtualnog POS-a. Što to zapravo znači? Upravljanje informacijskom sigurnošću smatra se najvažnijim dijelom odgovornog upravljanja svake tvrtke, a s time na umu pokrenuta je inicijativa PCI DSS - Payment Card Industry Data Security Standard.

PCI DSS stvoren je s ciljem zaštite kartičnih podataka, odnosno kartičnog poslovanja uopće. Za razvoj i unapređenje standarda odgovorno je nezavisno tijelo pod nazivom Payment Card Industry Security Standards Council (PCI SSC), a koje su formirale vodeće svjetske kartične kuće (American Express, MasterCard Worldwide, Visa International, Discover).

Uz besprijekornu sigurnost, PayWay nudi niz dodatnih funkcionalnosti, poput tokenizacije, tj. naplate transakcija bez ponovnog unosa broja kartice i ostalih podataka, tu su i ponavljajuća plaćanja koja se koriste pri plaćanju pretplata, uplati donacija i članarina poput onih na servise poput Netflixa, a tu je i Multicurrency, opcija koja omogućava naplatu transakcija u stranim valutama.

Prilog je napravljen u produkciji tnative tima tportala u suradnji s Hrvatskim Telekomom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.