Moj Posao

I ovaj tjedan pretresli smo tržište rada i pronašli atraktivne poslovne prilike

10.10.2019 u 14:18

Bionic
Reading

Portal moj posao donosi pregled novih atraktivnih radnih mjesta

Studenac, maloprodajni lanac s više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije, želi proširiti svoj tim zaposlenika. Zapošljavaju više Prodavača (m/ž) te po jednog Specijalista tehničkih poslova (m/ž) odnosno Referenta za nekretnine (m/ž). Ako želiš raditi u izazovnom i dinamičnom radnom okruženju, posjeduješ visoku razinu organiziranosti te odlične komunikacijske vještine, Studenac je pravo mjesto za tebe. Pošalji im svoj životopis, najkasnije do 21. listopada.

KFC se u svom poslovanju oslanja na ljude koji svoj posao rade sa strašću, fleksibilne timske igrače spremne na usvajanje novih znanja. Ako se prepoznaješ u tom opisu, KFC te poziva da prihvatiš njihov izazov i prijaviš se za radno mjesto: Djelatnik u restoranu brze prodaje (m/ž). Zauzvrat ti nude dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, rad na puno ili nepuno radno vrijeme – ovisno o tvojoj odluci te brojne edukativne radionice za profesionalni razvoj. Oglas ostaje aktivan do 23. listopada, javi im se.

Zaposli se u tvrtki Trade online na poziciji Account manager (m/ž) i započni svoju karijeru kao broker na burzi. Na ovom radnom mjestu steći ćeš znanja sa međunarodnog tržišta kapitala i iskustvo rada u prodaji. Prethodno radno iskustvo nije ti potrebno, a jedini uvjet za prijavu na oglas je tečno poznavanje hrvatskog jezika u govoru i pismu. Uz stimulirajuća primanja koja rastu kako napreduješ u karijeri, tvrtka nudi i slobodne vikende, poslovna putovanja u inozemstvo te specijalističku obuku za razvoj prodajnih tvojih vještina i upoznavanje sa tržištem rada. Javi im se do 3. studenog.

Adria Snack Company, tržišni lider u snack asortimanu u Hrvatskoj, u svom portfelju ima brandove Čipi Čips, Chio, Kroki Kroket, Tip Top, POM-BÄR, Nutline i My Chips, s kojima je prisutna i na tržištima Adria regije. S ciljem osnaživanja svog tima, tvrtka zapošljava Brand Managera (m/ž) koji će, između ostalog, biti zadužen za upravljanje svim elementima marketing miksa, sudjelovati u izradi prijedloga strategije razvoja brenda te kontinuirano pratiti situaciju na tržištu. Prednost pri zapošljavanju imat će sistematični, organizirani i odgovorni kandidati s višegodišnjim iskustvom rada u marketingu. Prijave su moguće do 23. listopada.

ALBIS PLASTIC GmbH, tvrtka s više od 1400 zaposlenih širom svijeta, predstavlja pravo rješenje za sve oni koji rade s plastikom. Tvrtka trenutno zapošljava na poziciji Area Sales Manager (m/ž), a posao podrazumijeva: komunikaciju s postojećim klijentima s ciljem nastavka suradnje, otkrivanje i predlaganje novih poslovnih mogućnosti te razvijanje i implementiranje strategije rasta prodaje u skladu s planovima tvrtke. Vremena za prijavu na oglas imaš do 17. listopada.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!