IDELANO ZA PROMOCIJU

Holiday-Link.com - novi turistički portal, besplatan za korisnike

02.08.2016 u 13:10

Bionic
Reading

Tvrtka 'To Islands Travel' pokrenula je novi portal za turizam, ugostiteljstvo i zabavu imena Holiday-Link.com

Portal je zamišljen kao sredstvo promocije određene destinacije, kao što su grad, regija (otok) i zemlja, kroz objavljivanje članka koju su zanimljivi turistima i drugim posjetiteljima.

Članci se mogu pisati za 16 različitih kategorija, te se naknadno mogu dodavati novosti na istima. Primjerice, članak je o nekom muzeju a novost je izložba koji će se održati.

Određena destinacija, se može kvalitetno predstaviti kroz objavu članka o svojim plažama, izletištima, eventima ili drugim atrakcijama, te kroz objavljivanje fotografija i video filmova, vezanih uz članke.

Svi članci se označavaju na karti tako da će turisti moći pronalaziti sadržaje pregledavajući karte određene destinacije.

Kretaori portala naglašavaju da je usluga potpuno besplatna te pozivaju lokalne turističke zajednice i urede da upišu svoje atrakcije na turističku kartu Hrvatske i Europe.

Holiday-Link.com omogućuje turističkim zajednicama kompletnu besplatnu prezentaciju svega kroz članke fotografije i video-filmove, no također nudi mještanima i posjetiteljima istu mogućnost.

Članci se mogu ocjenjivati i komentirati. Sve objave se kontroliraju prije odobravanja kako bi se potvrdila vjerodostojnost.