OSVJEŽENJE ZA VIKEND

[FOTO] Uskoro ćemo opet blagdan spajati s vikendom, a mnogi tada planiraju krenuti prema Jadranu. Pronašli smo nekoliko prelijepih apartmana u Dalmaciji tik do mora

04.06.2022 u 12:09

Bionic
Reading

Bliži se novi blagdan, Tijelovo, što je za mnoge prilika da četvrtak 16. lipnja, ako mogu, spoje s vikendom i zapute se na izlet ili četverodnevni odmor. Većina ljudi iz kopnenih krajeva jedva čeka ugledati more i osvježiti se tijekom vrućih dana, dok još nema toliko turista

Provjerili smo što se na Bookingu nudi u Dalmaciji, točnije u Baškoj Vodi, te smo za tri noćenja pronašli nekoliko atraktivnih smještaja po dobrim cijenama za do četvero ljudi.

Apartmani Matić Nikola

Ovaj prekrasan objekt nalazi se u Baškoj Vodi, tik do mora, tri minute hoda od plaže Podluka. Apartman ima dvije sobe sa zasebnim balkonima, odakle se proteže prekrasan pogled na more.

Ako poželite neku drugu zanimaciju osim kupanja i sunčanja, u blizini možete razgledati izložbu morskih školjki, proći kroz šetalište Baška Voda i posjetiti crkvu sv. Lovre.

Apartmani Frleta

Pogled na more te dvije minute hoda do plaže Karabana i obližnje plaže na Škaljici krase apartman Frleta u Bibinjama. Uz opremljenu kuhinju i kupaonicu, ima jednu spavaću sobu s bračnim krevetom i kauč na razvlačenje pa je taman za četveročlanu obitelj ili ako u parovima idete na odmor, a uz to mu je cijena povoljna.

Navečer možete sjesti i uz vrt tik do kuće uživati u zvukovima valova, a i pokojoj čašici vina.

Apartmani Gajeta

Gradac je mjesto u kojem su smješteni apartmani Gajeta, tri minute udaljeni od nekoliko plaža, s dvije spavaće sobe i bračnim krevetima, kupaonicom i kuhinjom te po povoljnoj cijeni.

Osim prekrasnog interijera, s terase se proteže pogled na grad. Legenda o Kačićima, krajobrazni fenomeni, borbe s Turcima i antički ostaci samo su neke od zanimljivosti koje ondje vrijedi saznati i razgledati, uz more i plaže.

Apartman Delfin Vir

Minutu od plaže nalazi se apartman Delfin Vin, smješten na Viru, a pogled iz njega pruža se direktno na more. Objekt u ponudi ima roštilj i vrt, uz terasu, opremljenu kupaonicu i kuhinju.

Po dva su bračna kreveta u dvije spavaće sobe te kauč na razvlačenje u dnevnoj sobi, tako da je prostora sasvim dovoljno za veći broj ljudi, a vrijeme nikad bolje za upoznavanje ovog dijela Zadarske županije.