ŠAROLIK IZBOR

[FOTO] Pronašli smo za vas najbolje kuće za zabave, a u nekima se može partijati do daske

20.01.2020 u 20:54

Bionic
Reading

Ako vas čeka organizacija krstitki, rođendanskog partija, momačke ili djevojačke večeri, a željeli biste pobjeći iz grada, onda su ovo kuće za vas. Izabrali smo njih šest koje se nude za najam za razne vrste proslava

Cijena dnevnog najma naših kuća kreće se od 1000 do 2000 kuna, ovisno o broju osoba i željama gostiju. Neke su u rustikalnom stilu dok druge odišu modernim duhom.

Na vama je da izaberete.

Kuća za odmor i zabavu Bella, Poljanica Bistranska (Zaprešić)

  • +4
Kuća za odmor i zabavu Bella Izvor: Screenshot / Autor: Kuća za odmor i zabavu Bella

Malena drvena kuća od 50 metara kvadratnih smještena je na brijegu u podnožju Medvednice. Na zabavu se može pozvati najviše 15 ljudi. U kući može prespavati osam osoba u spavaonici u kojoj se nalaze bračni krevet te šest pojedinačnih kreveta.

Cijena dnevnog najma za do 10 osoba iznosi 1000 kuna, a nadoplata za svaku dodatnu osobu iznosi 100 kuna. Kuća je pogodna za mirnije tipove zabave te momačke i djevojačke večeri nisu dozvoljene.

Koliba Rustica, Tučenik (Križevci)

  • +7
Koliba Rustica Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Koliba Rustica

Nalazi se usred šume na osami. Na velikoj natkrivenoj terasi (koja je zimi zatvorena i grijana) nalazi se pečenjara za pripremu hrane i vanjski sudoper. Kapacitet terase je 30 osoba. U potkrovlju kuće nalazi se spavaonica s bračnim i dva mala ležaja (moguće je postaviti dodatne pomoćne ležajeve).

Cijena dnevnog najma za proslave je 1500 kuna, s noćenjem 2000 kuna. U kolibi Rustica moguće je organizirati momačke i djevojačke zabave.

Kuća za odmor i proslave Mirna, Sveti Ivan Žabno

Kuća za odmor i proslave Mirna Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Kuća za odmor i proslave Mirna

Kuća ima šest kreveta i dva pomoćna ležaja. Prostor za proslave je predviđen za maksimalno 30 osoba. U sklopu objekta nalazi se prostrano dvorište s vrtnim namještajem i roštilj. Kuća je okružena prirodom te pruža mir i privatnost. Može se iznajmiti za sve vrste proslava.

Vila Ema, Krapinske Toplice

  • +4
Vila Ema Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Vila Ema

Kuća je opremljena za smještaj 10 osoba. Unutarnji prostor veličine je 180 metara kvadratnih. Na katu su tri spavaće sobe (dvije sobe s bračnim krevetima i soba s dva odvojena kreveta). Na natkrivenoj terasi nalazi se stol za 10 osoba (za proslave može se dodati još stolova) i veliki plinski roštilj.

Kuća se ne iznajmljuje za djevojačke i momačke večeri. Cijena najma s noćenjem za maksimalno devet osoba je 1200 kuna.

Kozji Vrh, Čabar

  • +6
Kozji Vrh Izvor: Screenshot / Autor: Booking

Kuća za 10 osoba okružena je šumom te opremljena wellnessom. Ima tri etaže te oko 230 metara kvadratnih. U prizemlju su dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, spavaća soba, zatvorena terasa i kupaonica. U potkrovlju se nalaze četiri dvokrevetne sobe i još jedna kupaonica. Minimalan boravak je dva noćenja.

Cijena dnevnog najma za maksimalno osam osoba kreće se od 1600 do 2000 kuna. U kući je moguće organizirati momačke i djevojačke večeri.

Vila Grey, Samobor

  • +8
Vila Grey Izvor: Screenshot / Autor: Vila Grey

U vili s pet zvjezdica moguć je boravak najviše 16 osoba. Vanjski bazen u kombinaciji s pečenjarom ljeti daje neograničene mogućnosti održavanja cjelodnevnih zabava. Vila nudi wellness s finskom saunom te s tušem i jacuzzijem za šest osoba.

Cijena dnevnog najma do 10 osoba je okvirno 2900 kuna, a nadoplata za svaku dodatnu osobu iznosi 100 kuna.