iz ponude BOOKING.COMA

[FOTO] Planinski biseri Like i Gorskog kotara: Ove šarmantne kuće oduševit će svakog gosta

20.08.2022 u 07:31

Bionic
Reading

Poželite li pobjeći od ljetnih vrućina ili možda već planirate gdje ćete najesen, na izboru su vam brojne planinske kuće Like i Gorskog kotara. Izabrali smo za vas njih pet iz ponude Booking.coma

Sve imaju visoke ocjene gostiju, a od konkurencije se izdvajaju idiličnom lokacijom i originalnim uređenjem.

Stolac *LIII*, Žukalj

  • +13
Stolac *LIII* Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Nedaleko od grada Senja nalazi se malo mjesto Žukalj u kojem se nalazi ova mala vikendica. U prizemlju se nalazi garaža s poljoprivrednim strojevima dok je na katu jednostavno uređen stan. Žukalj se nalazi na oko 1000 metara nadmorske visine i idealan je za odmor tijekom vrućih ljetnih dana. Kako je ovo područje sam početak Nacionalnog parka Sjeverni Velebit, pogodno je za aktivnosti kao što su planinarenje, biciklizam i fotografiranje.

Više informacija pronađite OVDJE.

Novela, Poljanak

  • +7
Novela Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća Novela nalazi se u mjestu Poljanak, samo dva kilometra od ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera. Ima potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu. Gostima je na raspolaganju zajednička oprema za roštilj. Sve unutar apartmana je domaća izrada vlasnika, uglavnom od drveta.

Više informacija pronađite OVDJE.

Woody, Stara Sušica

  • +13
Woody Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća Woody nalazi se u Staroj Sušici. Sadrži jednu spavaću sobu, kupaonicu, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na vrt. U sklopu objekta dostupan je vrt s roštiljem, a u okolici je moguće uživati u pješačenju.

Više informacija pronađite OVDJE.

Velebitska Kuća, Velika Plana (Lika)

  • +7
Velebitska Kuća Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Velebitska Kuća nalazi se u Velikoj Plani. Sadrži jednu spavaću sobu, kupaonicu, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na vrt. Najmlađi gosti mogu se zabaviti na dječjem igralištu. U okolici gosti mogu uživati u pješačenju i vožnji bicikla.

Više informacija pronađite OVDJE.

Hedgehog's Home, Korenica

  • +12
Hedgehog's Home Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Hedgehog's Home nalazi se u Korenici. Vila ima tri spavaće sobe. Gostima je na raspolaganju hidromasažna kada. U okviru objekta smješten je vrt s opremom za roštilj, a u okolici gosti mogu uživati u pješačenju i vožnji bicikla.

Više informacija pronađite OVDJE.