nisu za svačiji džep

[FOTO] Nećete vjerovati da ovakve vile i imanja postoje u Hrvatskoj. Bezobrazno su luksuzni, a skrivaju se u srednjoj Dalmaciji

12.05.2022 u 15:05

Bionic
Reading

Pronašli smo pet imanja i vila u srednjoj Dalmaciji, no nisu za svačiji džep. Noćenja u njima koštaju i nekoliko tisuća eura, a visoku cijenu opravdavaju fantastična lokacija i bezobrazno luksuzan smještaj

Vila Georgina, Šibenik

  • +20
Vila Georgina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: myluxoria.com

Vila se sastoji od šest spavaćih soba, od kojih svaka ima en-suite kupaonicu, potpuno opremljene kuhinje te unutarnje i vanjske blagovaonice. Plaža je udaljena samo 10 metara od kuće, a jacuzzi, sauna i bazen nalaze se u sklopu vile. U njoj možete pronaći i mnoge druge aktivnosti, poput šaha, košarke, teretane, trake za trčanje i boksačke vreće.

Više informacija pronađite OVDJE.

Imanje Bas de Bas, Skradin

  • +17
Bas de Bas Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Rajan Milosevic

Imanje Bas de Bas prostire se na šest hektara zemljišta i sastoji se od dviju luksuznih vinogradarskih vila, izgrađenih od starih domova koje su koristili upravitelji imanja i njihovo osoblje. Obje su vile energetski neovisne i imaju vlastiti izvor vode smješten ispod vinograda. Također, potpuno su opremljene i obje imaju dnevni prostor, lounge koji se u slučaju lošeg vremena može zatvoriti staklenim zidom. Između njih nalazi se vrt ispunjen mediteranskom florom, kao i bazen od 75 četvornih metara.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila L'orizzonte, Trogir

  • +21
Vila L'orizzonte Izvor: Licencirane fotografije / Autor: myluxoria.com

Unutrašnji prostor od 270 kvadratnih metara nudi pet spavaonica, od kojih je jedna en-suite, četiri kupaonice, veliki dnevni boravak te kompletno opremljenu kuhinju. U svakoj spavaonici nalaze se dvostruki kreveti, TV te klimatizacija. Za one koji žele što više vremena provesti vani u sklopu vile nalazi se kompletno opremljena vanjska kuhinja s roštiljem.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vile Gala & Galina, Sinj

  • +14
Vile Gala & Galina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: myluxoria.com

Luksuzne vile Gala & Galina smještene su na prostranom imanju od 4000 četvornih metara u blizini Sinja. Sagrađene su u autohtonom dalmatinskom stilu i zajedno mogu smjestiti do 16 gostiju. Vila Gala ima četiri dvokrevetne sobe, tri kupaonice i toalet. Vila Galina sastoji se od tri prostrane spavaće sobe, dvije kupaonice, toaleta te dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za dva dodatna gosta.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Premasole, Zadar

  • +17
Vila Premasole Izvor: Licencirane fotografije / Autor: myluxoria.com

Vila može primiti do 15 gostiju. U unutarnjem dijelu nalazi se sedam en-suite spavaćih soba, dakle opremljenih kupaonicom. Gostima su na raspolaganju soba za opuštanje, jacuzzi i sauna. Želite li ostati u formi, možete vježbati u teretani ili zaigrati partiju biljara. U dvorištu se nalazi grijani bazen.

Više informacija pronađite OVDJE.